Chander fra Venner
Hvis du har været småforelsket i Chandler, er du nødt til at finde dig en sjov mand! © Warner Bros. Television, Bright/Kauffman/Crane Productions

9 grunde til, at du er virkelig heldig, hvis du dater en sjov fyr

Han har en evne til at blive bedste venner med... ALLE

13. marts 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du kan umuligt være trist i længere tid ad gangen. Glemte du bechemelsovsen på indkøbsbåndet i Netto? Din søde mand har en evne til at få det bedste ud af enhver situation, og selvom I finder ud af, at lasagnen ikke er helt det samme uden sovs, er det godt, at pizzamanden altid står klar med en Hawaiipizza. 

2. Han bliver venner med alle. Apropos pizzamanden, så er din fyr naturligvis blevet bedste venner med ham, og derfor får I altid den ene pizza gratis. Perfekt!

3. I behøver ikke at bestille tid hos frisøren eller bruge penge på at hyre en maler, når lejligheden trænger. Hans elskværdige væsen har resulteret i SÅ mange kontakter.

4. Han gør selv den ulækre og triste opvask til en sjov pligt at udføre sammen. Du havde aldrig troet, at du ville grine, mens du ihærdigt skrubber den mislykkede lasagne fri fra det ovnfaste fad, men det gør du altså, når det er i selskab med ham.

5. Alle vil gerne sidde ved siden af ham til familiefesterne. Og ja, det vil du da også gerne, men hvis I ser hinanden hver dag, er det en perfekt anledning til at sætte sig ned i den anden ende af bordet.

6. Du er ikke nervøs for at præsentere ham for dine forældre og bedsteforældre første gang. Eller jo, det er du nok, for ingen ved, om han pludselig begynder at joke med din mormors nye gebis, men én ting er helt sikkert: Der er ikke pinlig tavshed!

7. Han hviler i sig selv. Det kræver en del mod at underholde sine medmennesker, så der er ret stor sandsynlighed for, at hans selvtillid (på dén front) intet fejler.

8. Han overrasker dig. Det siger sig selv, at det ikke bliver kedeligt at date en sjov mand, for overraskelser og lidt for skøre idéer oplever du ofte.

9. Han gør dig glad! Den absolut skønneste ting, du er beriget med, hvis du er så heldig at være sammen med en mand, der er liiidt sjovere end gennemsnittet, er, at han får dig til at smile. HVER. ENESTE. DAG. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori