Mand griner
Alle vil gerne sidde ved siden af din flirt til familiefesterne.© Getty Images

9 grunde til, at du er heldig, hvis du dater en person, der er sjovere end gennemsnittet

Din flirt har en evne til at blive bedste venner med... ALLE

2. maj 2023 af Rie Louise Kirkebjerg

1. Du kan umuligt være trist i længere tid ad gangen. Glemte du bechemelsovsen på indkøbsbåndet i Netto? Din søde flirt har en evne til at få det bedste ud af enhver situation, og selvom I finder ud af, at lasagnen ikke er helt det samme uden sovs, er det godt, at pizzamanden altid står klar med en Hawaii-pizza. 

2. Din flirt bliver venner med alle. Apropos pizzamanden, så er din flirt naturligvis blevet bedste venner med ham, og derfor får I altid den ene pizza gratis. Perfekt!

3. I behøver ikke at bestille tid hos frisøren eller bruge penge på at hyre en maler, når lejligheden trænger. Din flirts elskværdige væsen har resulteret i SÅ mange kontakter.

4. Din flirt gør selv den ulækre og triste opvask til en sjov pligt at udføre sammen. Du havde aldrig troet, at du ville grine, mens du ihærdigt skrubber den mislykkede lasagne fri fra det ovnfaste fad, men det gør du altså, når det er i selskab med denne person.

5. Alle vil gerne sidde ved siden af din flirt til familiefesterne. Og ja, det vil du da også gerne, men hvis I ser hinanden hver dag, er det en perfekt anledning til at sætte sig ned i den anden ende af bordet.

6. Du er ikke nervøs for at præsentere ham for dine forældre og bedsteforældre første gang. Eller jo, det er du nok, for ingen ved, om din flirt pludselig begynder at joke med din mormors nye gebis, men én ting er helt sikkert: Der er ikke pinlig tavshed!

7. Din flirt hviler i sig selv. Det kræver en del mod at underholde sine medmennesker, så der er ret stor sandsynlighed for, at din flirts selvtillid (på dén front) intet fejler.

8. Din flirt overrasker dig. Det siger sig selv, at det ikke bliver kedeligt at date en sjov person, for overraskelser og lidt for skøre idéer oplever du ofte.

9. Din flirt gør dig glad! Den absolut skønneste ting, du er beriget med, hvis du er så heldig at være sammen med en person, der er liiidt sjovere end gennemsnittet, er, at han eller hun får dig til at smile. HVER. ENESTE. DAG.