Guacamole og dating
© iStock

Guacamole kan hjælpe dig med at finde den eneste ene – det er videnskabeligt bevist!

Endelig et datingråd, vi kan bruge til noget – mmmm...

18. december 2017 af Sarah Lyster Nielsen

Guacamole kan simpelthen det hele: Det smager fantastisk, det kurerer tømmermænd (med rigelige mængder nachos med ost…), og nu kan det også hjælpe dig med at finde den eneste ene. Jep, det er en drøm, der går i opfyldelse, og tallene bakker påstanden op.

Datingsitet Zoosk har nemlig analyseret hele 3,7 millioner datingprofiler samt 364,6 millioner første beskeder sendt på sitet, og åbenbart er der visse madvarer, der scorer højt, når det gælder dating. Ja, du har gættet det: Det er her, guacamole kommer ind i billedet.

En populær dip

Ifølge undersøgelsen fik dem, der havde nævnt guacamole i deres profiltekst, 144 procent flere beskeder end dem, der ikke har nævnt den mexicanske delikatesse. Der var også andre madvarer, for eksempel chokolade og kartofler (why?), som tiltrak flere beskeder, men ingen på samme niveau som guacamolen.

Det kan kun betyde én ting: Hvis det står lidt sløjt til med matches på Tinder, bør du spice din profil op med en paragraf om din kærlighed til guacamole. Du kan eventuelt smide en lille avokado-emoji ind, så der også er lidt grønt blikfang.

You’re welcome – vi kan allerede høre bryllupsklokkerne ringe for dig og din kommende avokado-soulmate!

Kilde: Wellandgood.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.