Mand med telefon
© iStock

Har mændene deres egen lille regel, når de swiper på Tinder? Få forklaringen her

Hvornår er det til højre, og hvornår er det til venstre?

28. februar 2017 af Amanda Vejle

På vores forum Hvad synes? kan du spørge mændene direkte om alt mellem himmel og jord, og det har en af kvinderne på Woman benyttet sig af. Hun har spurgt mændene om noget helt bestemt, som de fleste af os nok har tænkt over – hvordan swiper mænd på Tinder? 

“Jeg og min veninde (som lige er blevet single efter et langt forhold og prøver lykken på Tinder) har gang i en lille diskussion (som faktisk er endt med et lille væddemål). 

Jeg har flere gange hørt, at mange fyre på Tinder egentlig bare swiper til højre til alt og alle og så sorterer derfra. Min veninde derimod mener ikke, at det kan passe, da hun ikke synes, hun har ret mange matches, hvilket hun er overbevist om, hun ville have, hvis alle fyre gjorde sådan. Så kan I evt. hjælpe os lidt? Hvad er "normen", hvis man kan sige det sådan? 

Ps. Vi har væddet en aften ud og spise og derefter i byen med alt betalt, så svar modtages meget gerne!”

- Nuser 23

Kan det virkelig passe, at mændene har deres egen lille regel, når det kommer til at swipe på Tinder? Går de slet ikke op i en god og sjov Tinder profil tekst, men swiper bare løs på samtlige piger, de støder på? 

Mændene har beskrevet deres agenda, og hvordan de normalt plejer at bruge Tinder her i tråden – så læs med, og se, hvad de svarede. 

Har du et spørgsmål? 

Har du selv et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så skriv til mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på deres svar samt læse andre kvinders spørgsmål.