Kvinde får Super Like
Bliv klog på Tinders Super Likes © Getty Images / Tinder

Her er alt, du skal vide om Super Likes på Tinder

Gør de flotte fyre ekstra opmærksomme på dig

5. juni 2019 af Amalia Kristiansen

Det kan være, at du har fået for mange kedelige Tinder-matches, fordi du ikke lige har vidst, hvad du ellers skulle lave. Det kan også være, at du virkelig leder efter kærligheden på Tinder, men det lidt er, som om den ikke dukker op.

Uanset hvad, så er det altid en god idé at gøre dem, du er interesseret i, lidt ekstra opmærksomme på dig selv – ligesom du lige skal skrue op for flirten, når du har udset dig en sød mand i byen. Super Likes på Tinder kan være vejen frem til den ekstra opmærksomhed, men hvordan er det lige, at de fungerer?

Vi har samlet alt, du skal vide om Super Likes på Tinder, så du kan få den søde fyr på krogen. 

Samtalen på Tinder varer længere med Super Likes

Ifølge Tinders egne statistikker er chancen for, at du matcher med ham med det lækre hår hele tre gange større, hvis du smider et Super Like efter ham. Når han så (selvfølgelig) har liket dig tilbage, så varer samtaler, der er startet med et Super Like, hele 70 procent længere end almindelige samtaler ifølge Tinder.

Ét Super Like per dag

Det lyder da meget godt, tænker du nok – og det er det også. Så hvordan får du så sendt de Super Likes afsted? 

Først og fremmest er et Super Like den lille blå stjerne, som er i midten af go og no-go i app'en. Du har måske også set, at du har fået en fyr op på skærmen, som har noget blåt på sit billedet. Det betyder, at han har sendt et Super Like til dig.

Når vi har det på plads, så har du som almindelig bruger af Tinder kun ét Super Like per dag. Desværre kan du ikke sparre dem op, så hvis du ikke bruger dit Super Like en dag, så går det altså tabt. 

Super Like på Tinder
Det er den lille blå stjerne i midten, som sender et Super Like afsted på Tinder. © Tinder

Køb dig til flere Super Likes på Tinder

Hvis du nu får brugt dit Super Like på en flot fyr, og der så dukker en anden pæn mand op – ja, hvad gør du så? Heldigvis kan du købe dig til flere Super Likes, så du kan sende mere end én afsted om dagen, hvis det er det, du har lyst til.

Et Tinder Plus abonnement koster cirka 70 kroner om måneden, og det giver dig fem Super Likes om dagen. Derudover kan du opgradere til Tinder Gold, som koster cirka 100 kroner om måneden, og det giver dig også fem Super Likes og muligheden for at se alle dem, der har swipet til højre på dig. 

Og det er jo lidt som at blande slik, når du helt selv kan vælge, hvem der skal have dit Super Like af dem, der allerede er fan af dig. 

Super Like afsted på Tinder

Hvis du ikke ønsker at opgradere dit abonnement, kan du blot købe Super Like-pakker. Du kan få fem ekstra Super Likes for cirka 35 kroner, men det er altså et engangskøb. 

Kvinde der laver Super Like på Tinder
Hvis du vil have mere end et Super Like om dagen på Tinder, så kan du købe dig til flere. © Getty Images

Tinder kan give dig kærlighed

Nu ved du alt, der er værd at vide om Super Like funktionen på Tinder, så det er bare med at swipe løs, så du måske er heldig at ramme Prince Charming med et Super Like.

Uanset hvilket formål du har med at være på Tinder, så er det altså muligt at finde kærligheden på den populære dating-app.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori