Her er den piværlige forskel mellem jeres første date og daten efter et halvt år

På den første date kan I sagtens blive enige om, hvad I skal se i fjernsynet. Dette er IKKE tilfældet på daten efter et halvt år

10. oktober 2016 af Redaktionen

Den første date kan være nervepirrende, og derfor tænker du over HVER en detalje, du foretager dig op til den berygtede dag. Hvilket outfit skal du smutte i? Hvilken parfume kan din date mon bedst lide? Har du fået en bums lige midt i panden? – så kan han i den grad godt glemme, at du tropper op til den date. Du skal jo vise dig fra din bedste, sødeste og mest forførende side – og det kan du jo slet ikke med en bums midt i panden!

Helt anderledes er det, når dit crush inviterer dig på middag, efter I har datet i et halvt år. Her er du helt sikkert mere afslappet, og hverken en bums eller en tøjkrise kan slå dig ud. 

Læs forskellen på de forskellige stadier på den første date og daten efter et halvt år. 

En time før jeres date

Første date: Du har brugt MINDST to timer på at vælge det helt rigtige outfit og lægge den perfekte makeup. Dine veninder opdateres selvfølgelig hver femte minut på Snapchat med selfies af, hvor godt du ser ud.

Date efter et halvt år: Du bliver afbrudt af en sms fra dit crush midt i dit Skam-maraton … er han her allerede? Du må hellere hoppe i noget andet end dit nattøj og fjerne chipskrummerne, der er spredt ud over hele din seng.

Femten minutter før jeres date

Første date: Dit nye, sexede lingeri ligger klar til at tages på, og selvom dine bryster bliver presset helt op i hovedet på dig af push-up bh'en, kan du ikke nænne at tage noget mere behageligt på. Du har jo købt dette forførende undertøj specielt til denne dag!

Date efter et halvt år: Du tager din komfortable sports-bh på, hvor ingen bøjle borer sig ind i siden på dig, og som egentlig også er blevet lidt hvid ved armhulen, som tegn på hvor meget deodorant du har sprøjtet på. Du kan jo ikke risikere at lugte ALT for meget, når du sveder i træningscenteret, vel?

På restauranten

Første date: Du bestiller beskedent en lille salat og et glas vin – du er jo en classy lady!

Date efter et halvt år: Menuen står selvfølgelig på en masse kød og sovs – og helst sovs i en sovsekande, så du selv kan styre hvor meget bearnaise (med tryk under meget!), din bøf får lov at svømme i. 

Mens han er på toilettet

Første date: Lige så snart han er ude af rækkevidde, finder du desperat din telefon frem, som er fyldt med ulæste beskeder og Snaps fra veninderne, der spørger, hvordan han er. Du giver dem ALLE de detaljer, du kan nå at skrive, hvilket inkluderer alt fra hvilket tøj – og sko! – han har på, hvor høj han er, hvordan hans stemme lyder, hvad I har snakket om, hvad han har bestilt at spise, hvad du har bestilt at spise, og om han er en gentleman ... Puha, der er meget, de skal indvies i. 

Date efter et halvt år: Du tjekker Snapchat og Instagram, hvor du også lige uploader et billede med hashtaggene #lørdagsdate, #vildmedmad og #vino. Du tjekker dig selvfølgelig også ind på den fancy restaurant, I spiser på. Gad vide hvor mange likes du kan få på dette Insta-værdige billede?

Når I kommer hjem til dig

Første date: Okay, du havde IKKE regnet med, at I skulle hjem til dig. Du løber nærmest ind i lejligheden og forsøger på bedste vis at fjerne alle spor på, at du har brugt dagen på at lave absolut ingenting – eller det vil sige, at du har fået set otte afsnit af din yndlingsserie på Netflix i selskab med en pose slik og en halv plade (okay, en hel plade) chokolade i sengen. Men det skal han selvfølgelig ikke vide!

Date efter et halvt år: Opvasken har du ikke lige nået at tage, og rengøringen er også kun klaret overflødigt. Du tager dine behagelige joggingbukser på og en stor hoodie, hvorefter du smider dig i sofaen.

Når I ligger på sofaen

Første date: Du spørger, hvad han vil se i fjernsynet, og I bliver sammen enige om, hvad I skal se. Du er pludselig helt vild med sport, hvis han foreslår, at I skal se en fodboldkamp, og hans yndlingsgenre er åbenbart chick flicks, for han er helt med på at se Gossip Girl

Date efter et halvt år: I kan slet ikke blive enige om, hvem der har magten over fjernbetjeningen, og diskussionen ender med, at en af jer må overgive sig.

Når I har sex

Første date: Du har dit sexede undertøj på og tænker over hver bevægelse, du foretager dig, så han ser dig fra din bedste og mest forførende side.

Date efter et halvt år: I kender hinanden så godt, at I bare nyder hinanden, præcis som I synes, det er bedst. 

Dagen efter jeres date

Første date: Du kigger på din telefon hvert tiende sekund, for at se om der tikker en besked ind fra din lækre date. Derudover stalker du ham på diverse sociale medier og læser jeres samtale igennem igen og igen for at analysere, om han mon skriver til dig i dag.

Date efter et halvt år: Du ved, du har scoret ham, så du hverken overanalyserer eller venter i desperat spænding på, at han skriver. Sandheden er nok nærmere, at du genoptager din internetshopping fra dagen før og ringer til dit crush senere på dagen for at høre, om I skal tage en tur på McDonalds eller bestille sushi.

Vil du følge med i, hvad vi laver på Woman-redaktionen? Læs mere her