Kyskyskys!
Kyskyskys!

Her er det allerbedste flirte-tip

Afstemningen er slut, og vi har nu kåret det ultimative flirte-tip - læs det her

18. juni 2010 af Rikke Hovn Poulsen

Hvad er dit bedste flirte-tip?

Det spørgsmål kylede vi ud til jer læsere for et par måneder siden - og rigtig mange af jer skyndte jer at dele jeres bedste råd med os andre Woman'er. Efter en hård udvælgelsesproces fandt vi frem til de ti bedste tips, som I fik lov til at stemme om - og nu er vinderen endelig fundet!

Alle tiders ultimative flirte-tip kommer fra Sarah fra Brønshøj, og det lyder som følger:

"Det bedste flirte-tip, jeg kan give, er at slappe af og have det sjovt! I stedet for at fokusere på alt muligt andet, så bare vis, at du er en glad og selvsikker kvinde, så skal han nok blive tiltrukket af din naturlige indre skønhed. Det virker!"

Hele 26 procent af jer stemte på Sarah, og derfor er der nu en superlækker pakke på vej til hende med alle de tre nye Candy Apple parfumer fra DKNY.

På en flot andenplads kom tippet "tro på dig selv, hold øjenkontakt (men ikke for længe), vær interesseret og alligevel ikke - og hold mystikken i live" og på tredjepladsen kom "humor er helt klart mit bedste flirtetip. Det bryder isen, og de fleste fyre kan lide, at en pige har god humor. Gerne med lidt frække undertoner, når du nu skal score."

Hvis bare du husker de tre tips, skulle du vist være scoreklar nu... god flirtesommer!