Sommerdate
Klar til at finde en flirt og dele en flaske vin på stranden?© Getty Images

Her er sommerens 10 mest flirtende byer

Måske det er tid til en roadtrip med en god veninde?

14. juli 2020 af Rie Louise Kirkebjerg

Har du ferie og en længsel efter at møde en herlig sommerflirt? Perfekt! Den globale datingapp happn har nemlig kortlagt, hvilken by i landet der er sommerens mest flirtende – måske det er tid til en roadtrip gennem Danmark med en god veninde?

København er fuld af flirt

Hovedstaden efterfølges af kystbyen Aarhus på listen over tilflugtssteder med størst chance for en sommerflirt. Hvis du i stedet har lyst til historisk kulturelle miljøer, behøver du ikke være ked af det, for H.C Andersens hjemby Odense kommer nemlig ind på en tredjeplads.

Hvis det derimod er nærhed til strande og destinationer, der er med på UNESCOs verdensarvsliste, du er ude efter at besøge i din ferie, så er havnebyen Esbjerg også en populær oase for singler. Byen rykker op på en fjerdeplads over landets mest flirtevenlige byer. Hvorfor ikke tilbringe en solrig dag på stranden sammen med den person, dit hjerte banker lidt ekstra for? Eller nyde en middag i solnedgangen sammen med en ny og spændende date?

Længere nede på listen kan vi også se, hvordan flere traditionelle sommerbyer som Skagen, Ebeltoft og Løkken er med som potentielle steder for en sommerflirt.

Topliste: Sommerens ti mest flirtevenlige byer i Danmark:

  1. København
  2. Aarhus
  3. Odense
  4. Esbjerg
  5. Helsingør
  6. Skagen
  7. Hillerød
  8. Grenaa
  9. Ebeltoft
  10. Løkken

Kortlægningen viser, at København er den by, der har flest Crushes på happn per person i sommerhalvåret.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.