Veninder griner og smiler
Vær' nu ærlig. Du har også selvopfundne, skøre dæknavne med veninderne!© Getty Images

Her er Woman-læsernes mest geniale dæknavne til deres flirts

Det giver altså bare så god mening, at “Støttestrømpen” har fået netop dét navn

25. december 2020 af Redaktionen

Mon ikke du og veninderne har en del dæknavne til de personer, I taler om offentligt? Den flotte kollega, din venindes nye flirt eller jeres strenge underviser skulle jo nødigt opdage, at det egentlig er dem, I taler om, når I bruger hemmelige kælenavne som Vinduet, fordi kollegaen har en viduesplads, Handsome, ja, det siger vel sig selv, og Cruella de Vil, fordi underviseren ikke er den sødeste lærer på studiet.

Vi er mange, som opfinder dæknavne sammen med veninderne, og her har vi samlet Woman-læsernes allerbedste hemmelige navne til flirts og studiekammerater.

1. Remouladen og Ketchup 

“Min veninde og jeg var startet i et nyt fitnesscenter, hvor jeg opdagede, at en af instruktørerne havde jeg nogle måneder tidligere kysset lidt med, og han var altså nogle år ældre end mig. Nå, men vi kunne jo ikke snakke decideret om ham, når han var i nærheden, så vi kaldte ham Remouladen (Han hed Rasmus, og det blev så til Remouladen...). Nogle af hans venner fik Jyskmanden (Han hed Lars til fornavn), Dampmaskinen (Han pustede meget under sin træning) og Ketchup (Remouladens makker)...” 

2. Havmågen

“Min veninde og jeg gik i klasse sammen, og en dag i bilen, hvor vi brokkede os vildt meget over en pige i klassen, sked en måge på min forrude. Dermed kom pigen altså til at hedde Havmågen...” 

3. P-piller

“Vi skulle finde en dæknavn til en fyr ved navn Viktor. Vi sad og legede lidt med navnet, da en nævnte Winnie, herefter blev der sagt Winnie the Pooh. Dette blev så lavet til Peter Plys, der blev forkortet PP, der til sidst udviklede sig til P-piller, hvilket ledte op til en masse mærkelige samtaler.”

4. Fiskefod

“Mine veninder og jeg har lavet et dokument, hvor vi skriver alle vores dæknavne til folk ned. I skrivende stund har vi 43 navne til 43 drenge. Min personlige favorit er Fiskefod, som nu ikke længere kan hedde andet end Fiskefod.” 

5. Bustoppested

“Vi har navnet Busstoppested (fordi han blev spottet ved et busstoppested).”

6. Gedekiddet

Gedekiddet, som kommer af at personen er lige så nuttet som et gedekid. Der er også en, der kun bliver kaldt Sødemusen. Han er vel og mærke lige så cute som Gedekiddet. Og nej, der er selvfølgelig ingen af dem, der aner, at vi har navne til dem.”

7. Støttestrømpen

“Den sjoveste, jeg lige kan huske, er Støttestrømpen, som min veninde datede. På første date taler de om rejser, her kommer så lange flyveture ind og brugen af støttestrømper på lange flyvninger. Daten vælger herefter at fortælle, at han faktisk nogle gange sover med støttestrømper om natten. Way to much information på første date. De datede et stykke tid, og vi kaldte ham aldrig for andet end Støttestrømpen.”

Har du selv opdigtet et sjovt dæknavn?

... så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Skriv os en mail på [email protected] eller skriv en besked til os på vores Facebookside eller Instagramprofil.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.