Kvinde dufter til blomst
© Getty Images

9 herlige grunde til, at foråret er den allerbedste årstid at være single i

Du behøver ikke at bekymre dig om at dele seng med en, når der er 25 grader udenfor

3. april 2023 af Amalie Kjær Boel

1. Du kan fylde hele fryseren op med hundredevis af is. Du har jo ikke en kæreste, der brokker sig over, at der ikke er plads til fem kilo kød... 

2. Du kan bombardere dit hjem med blomster. Du behøver ingen date, for du har dæleme selv råd til at fylde stuen op med samtlige planter fra planteskolen. 

3. Du behøver ikke at bekymre dig om at dele seng med en, når der er 25 grader udenfor. For findes der noget værre at vågne op helt gennemblødt i sved? Og så LIGE ved siden af en anden? Nej nej, du fortrækker at ligge midt i sengen og splitterravende nøgen – alene!

4. Du har flere penge at bruge på dig selv. Du bliver lige nødt til at fylde din garderobe med 31 stykker tøj fra H&M, købe en spontan ferie til en halv bondegård og bruge 210,50 kroner på bland selv-slik en fredag aften – kun til dig selv.

5. Du kan blive ude så længe du har lyst. Uden dårlig samvittighed, for du skal nemlig ikke op til svigermors fødselsdagsbrunch dagen efter. 

6. Foråret er den perfekte årstid at tage på Tinderdates i. Det er tid til at swipe løs og tage på dates morgen, middag, aften! Hvad er det værste, der kan ske? At én af dine dates viser sig at være en udmærket grillmester? 

7. Du kan selv styre, hvor mange afsnit du skal se på Netflix. Du kampsveder på sofaen, men det stopper dig ikke i at bingewatche den helt nye serie på Netflix – for du har ingen at vente på! 

8. Tage på weekendtur med tøserne. I skal simpelthen bare afsted til Alanya, så du kan drikke dig stangbacardi, fjolle rundt og hygge dig med veninderne. Der er ikke nogen havedag hos svigerfar eller andet, der kan komme i vejen! 

9. Være mere spontan. Find din ja-hat frem fra gemmerne, og sig du bare ja til alle de ting, du kan. Det er jo forår!