Katie Holmes er en hel del højere end sin berømte husbond, Tom Cruise
Katie Holmes er en hel del højere end sin berømte husbond, Tom Cruise

Høje kvinder og lave mænd er et hit

Og det er nærmest blevet en trend i Hollywood

17. juni 2009 af Julie Schrøder Kristensen

Har du nogensinde haft en kæreste, der var lavere end dig selv? Og var du flov over at være et helt hovede højere end ham? Så tag et kig på et af verdens mest populære par - Katie Holmes og Tom Cruise. I Hollywood er lave mænd nemlig ellevilde med høje kvinder!

Kvinder og mænd har aldrig nogensinde været højere, end de er i dag. Det er et videnskabeligt faktum. For små tohundrede år siden, var gennemsnitshøjden for en dansk mand lige knap 170 centimeter - i dag ligger gennemsnittet på omkring 180 centimeter 

I Hollywood er det blevet mere og mere almindeligt, at høje kvinder danner par med lave mænd. Kan du for eksempel huske Sylvester Stallone og Gitte Nielsen?

- Små mænd vil gerne vise verden, at de godt kan tilfredsstille en højere kvinde, forklarer Carole Lieberman, der er psykiater i Beverly Hills.

Så selv om du stadig kan opleve, at folk kigger på dig, hvis du kommer anstigende med en mand, der kun når dig til skuldrene, så går tendensen faktisk i den retning. Tyg lige på den næste gang, du får tilbudt en drink af en lav mand i baren. Hvis de kan i Hollywood - så kan du også!

Tjek galleriet, hvis du vil se kendte par med højdeforskel.