"Jeg er verdens uheldigste, når det kommer til mænd"

© Privatfoto

Jeg hedder May er 31 år gammel, arbejder til dagligt som frisør i en eksklusiv salon på Frederiksberg, og så er jeg, som mine veninder siger, verdens uheldigste når det kommer til mænd!

Jeg formår på en eller anden måde at få fyrene til:

  • At kalde mig skat. Det lyder ikke så slemt vel? Men alligevel gjorde det lille ord, at ham der udtalte det, skræmte sig selv væk med det. Vi lå og pjattede i sofaen, da "skat" pludselig kom ud af munden på ham. Han blev helt stille, så jeg valgte at overhøre det og joke videre om noget andet, men vores ellers sjove aften endte der, da han pludselig var meget træt. Og derefter gik der flere måneder før vi talte sammen igen. Vi blev dog ikke til mere end venner igen efter den aften.
  • Næste fyr var en gammel flamme, som jeg var begyndt at tale med igen. Vi skrev sammen i flere måneder, nogenlunde hver dag. Indtil han juleaften sendte en besked: "Jeg elsker dig." Fyren vælger så selv dagen efter at skrive, at han lige ville gå under jorden. Gud ved om han fik gravet sig ned i et så dybt hul, at han ikke kan komme op igen, men han forsvandt i hvertfald for good! 
  • Også var der ham der valgte at skrive "love 4 ever" på min postkasse. Jep du læste rigtig, på postkassen. Dagen efter skrev jeg til ham at jeg ikke datede andre, fordi jeg godt kunne lide ham. Mest fordi jeg havde drukket kaffe med en ven, og han havde spurgt om det var en date, og jeg ønskede ikke at han var usikker på mig. Men efter den besked hørte jeg ikke fra ham i halvanden uge (vi talte ellers sammen hverdag), og da jeg så endelig hørte fra ham var det med: "jeg tror ikke vi skal være kærester".
 
Jamen det er da også helt fint, men hvordan blev "jeg kan lide dig", til at man vil være kærester og giftes og have børn? Og hvorfor er det egentlig så slemt hvis man ville være kærester? Hvis man kan lide hinanden, hvorfor så ikke prøve det? Hvordan skal man finde den rigtige, hvis man aldrig giver sig tid til at lære hinanden af kende? Men tænk nu hvis der dukkede noget bedre op! 

Også til min pointe
Mænd: Hvis I ser en pige I kan lide og hun viser interresse i jer og siger hun kan lide jer, så tag det som et kompliment og giv jer tid til at lære hende og kende, i stedet for at stikke halen mellem benene!
Og piger: Hvis I føler jer uheldige, som ene singlepige blandt de afsatte veninder, i en verden hvor dating forgår over Tinder, og "ghosting" er blevet et lidt for hyppigt fænomen. I er ikke alene!
Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]