“Jeg fik min ven til at overtage min Tinder, og så fik jeg dates på stribe”

Er du ligesom jeg kørt fast i ubesvarede beskeder og matches, der ikke bliver til mere? Der er dømt Tinder-takeover, og det VIRKER!

13. maj 2016 af Kathrine Priergaard Lund

Singlepigen Kathrine! Det er min virkelighed, og det har det været i mange år efterhånden. Som så mange andre, tilmeldte jeg mig Tinder, og er nu – tre år efter – stadig single. Indrømmet, jeg er da også gået fuldstændig i stå med projekt 'find en kæreste på Tinder'. Faktisk bruger jeg mest Tinder som underholdning og swiper dagligt igennem udvalget uden at få en samtale op at køre eller aftaler om dates på plads.  

Min ven tog over

“Det må der kunne gøres noget ved” tænkte jeg, og da jeg lørdag var sammen med min ven, Patrick, fik jeg ham til at overtage min profil. 

Patrick tog heldigvis opgaven meget seriøst. Han rettede min Tinder profil tekst til, skrev til gamle matches, sikrede nye matches og svarede på beskeder, jeg selv var gået i stå med. Han matchede også med folk, jeg ikke selv ville have matchet med.

Hans åbningsbeskeder var friske, og der var energi i mine beskeder som aldrig før. Tinder-takeoveren var igang, og mændene kunne bare komme an.

Nu er det faktisk heller ikke første gang, at vi på redaktionen kaster os over et Tinder-projekt. Det kan du læse mere om her. Men et Tinder-takeover, det var både nyt for alle de andre Womans og jeg.

“Du skal på date om 30 minutter,”

Sådan siger Patrick pludselig til mig. 

Gisp, F#&k, PANIK! Mit hår sidder ikke godt, og hvad med min makeup – for slet ikke at snakke om mit tøj? Det er der ikke tid til at gøre noget ved, og de 30 minutter går hurtigt. Jeg når at falde til ro i mellemtiden, og nu står jeg ved Christianshavn Metro, hvor jeg mødes med Simon.

Simon er fra Sverige, og han er her over weekenden. Simon er normalt ikke en person, jeg ville matche med, men Patrick tvinger mig afsted. Vi går ned til papirøen og får en kold øl, snakker om alt fra mellem himmel og jord, får en lille flirt igang, og inden jeg ser mig om, er der gået en time. Vi skilles og snakker løst om, at mødes i byen samme aften. 

Da jeg kommer tilbage til Patrick, er han super spændt på at høre, hvordan det er gået – og uden at lyve fortæller jeg ham, at det var en kæmpe succes. 

Tinder-takeover er en succes

Tinder-takeoveren gik som en leg. Jeg mødtes ikke med Simon i byen, men Patrick sikrede mig ikke bare én men fire (gode) dates. FIRE! Det er flere, end jeg har været på det seneste år. 

Samme aften introducerede jeg mine veninder for konceptet. De var ELLEVILDE. Min veninde fik en date allerede samme aften, og tre andre til dagene efter. 

Derfor skal du lade din ven overtage din Tinderprofil

Jeg ser kun fordele ved at lade mine venner overtage min profil, og du bør gøre det samme. Her er fem grunde til, hvorfor:

1. Du kommer på date! Halleluja. 

2. Dine venner kender dig godt! Nogle gange bedre, end du kender dig selv.

3. Dine venner har ingen risiko i legen, og er derfor meget mere åbne.

4. Dine mande-venner ved, hvad der virker, når det kommer til at score mænd.

5. Det er grænseoverskridende for dig, men til gengæld slipper du for al koordinering og skriveriet, og skal blot fokusere på at være dig selv og holde en samtale igang med din date.

Læs mere fra samme kategori