ulykkelig kvinde
© iStock

“Jeg har brug for at vide, om jeg er langt ude?”

Vores læser er havnet i et ufatteligt svært dilemma. Hvad skal hun gøre?

29. januar 2017 af Amanda Vejle

En læser har bedt om hjælp fra kvinderne på Womans forum, fordi hun ikke har de samme ønsker for fremtiden som sin kæreste. De elsker hinanden og vil gerne have børn sammen, men de er ikke enige om. hvordan fremtiden ellers skal se ud. 

Se hendes indlæg herunder og et af de gode råd, hun fik med på vejen.

Hvis du har gode råd, så deltag i ugens dilemma, og hjælp hende og andre kvinder på Womans forum.

Deltag i ugens dilemma her. 

“Jeg har brug for at vide, om jeg er langt ude?” 

“Det her er virkeligt hårdt! Min kæreste og jeg er egentlig rigtig klar på begge to at få børn. Jeg har blot nogle dilemmaer. Jeg elsker ham overalt i verden, ingen tvivl om det og vi har det godt sammen. 

Dilemmaerne er:

1. Han går stadig i byen hver eneste weekend, fordi mange af hans venner i vores nuværende by er fra bartenderverdenen. Jeg har sagt til ham, at jeg ville ønske han gik mindre i byen – man kan jo godt hygge sig uden alkohol! Ift børn er jeg bekymret for om det nogensinde stopper – jeg står ikke derhjemme med børn og en kæreste der tror han hele tiden skal i byen, det er helt sikkert! Han mener selv, han stopper den dag vi får børn, men hvordan kan jeg være sikker på det?

2. Jeg ønsker at spare op til hus uden for storbyen – det gør han også, men bestemt ikke indenfor de næste år. Jeg vil ikke lade mine børn vokse op i storbyen og have besvær med trapper osv. Jeg vil jo ikke langt ud af byen, bare ud hvor der er grønne områder. 

3. Grundet bartender verdenen (som altså er 4 år tilbage) har han rigtig mange veninder (og fred med det), som han skriver efter min mening for upassende med. F.eks. Hvis man skal låne en seng, skriver man “kan vi putte på søndag”. Desuden snapper og liker han meget med en veninde. Jeg ved godt, der ikke er mere i det – men det er bare grænseoverskridende for mig, specielt når han går så meget i byen med dem! 

4. Han synes, det er helt fint, hvis vi får børn, at han bare kan tage ud og rejse og holde nytår i udlandet – det synes jeg så bare på ingen måder, når man får en familie.

Jeg har brug for at vide, om jeg er langt ude? Jeg har snakket med ham, men han tager det ikke så tungt, livet er lidt en leg for ham. Jeg føler jo lidt, at jeg sættes i anden række og lidt skal acceptere hans drømme.

Udover det er jeg slet ikke i tvivl om, at han elsker mig, og han har hjulpet mig enormt meget og været der for mig, når jeg virkelig har haft brug for det.”
- scjjklakæs

Deltag i ugens dilemma her. 

“Din kæreste lyder ret umoden”

“Åhh det kender jeg godt det der. Man tænker, om man tør få børn med en mand, der gør noget, som man ikke vil acceptere, hvis man har et barn. 

Ja, jeg ved ikke, hvad man gør. Mange tager jo chancen, nogle får en lang næse og bliver enlige mødre ... og andre gange ændrer manden sig virkelig, når han får de børn. Jeg har præcis den med at rejse med børn (nej tak) og den med børn i en by (nej tak, det er mit nuværende dilemma med en (eks)kæreste, som VIL bo i byen og som mener, at vi kan have børn der). 

Din kæreste lyder ret umoden. Jeg ville nok ikke turde at tage chancen med ham. Mange mænd falder til ro efter de er fyldt 30. Er han meget ansvarsbevidst i forhold til aftaler, arbejde etc. så er der bedre chance for at han tager det seriøst, når du bliver gravid.”
- gitte345

Deltag i ugens dilemma her.