Tinder | Ryan Gosling og tindersamtale
© Privat / Tinder

“Jeg sendte udelukkende gifs til mine Tinder-matches i en uge – sådan gik det”

Kan en gif virkelig gøre så stor en forskel?

4. marts 2018 af Amalie Kjær Boel

Vi har givet dig gode icebreakere til dit nye Tinder-match, som gerne skulle få dig til at tage sagen i egen hånd og skrive til ham dit flotte match. Nu skal gif-teorien afprøves!

Virker det virkelig at fange hans opmærksomhed med en gif? Ifølge Time gør det, og de påstår, at det forøger dine chancer med at få svar tilbage med hele 30 procent! Vi besluttede os for at undersøge, om det virkelig kunne passe, og det blev mig, praktikanten Amalie på Woman.dk, der fik opgaven.

Jimmy fallon
© Giphy

Udvælgelsen

Før at jeg gik i gang, valgte jeg en bestemt gif, som jeg ville sende til de matches, jeg forhåbentligt ville få. Jeg sendte dem denne, som indgår i de 20 højst rankede gifs, der har fået flest svar. Derudover valgte jeg at skrive et spørgsmål i min Tinder profil tekst i tilfælde af, at en af mine matches ville svare på noget andet end giffen.

Swipe løs

Jeg satte min maksimale afstand på ti kilomenter, og så begyndte jeg ellers så småt at swipe løs på Tinder. Jeg skal dog lige pointere, at jeg både fik matches i København og Odense, da jeg bor i Odense og pendler på denne strækning i hverdagene. 

Da jeg nåede mine 20 første matches, sendte jeg dem alle den valgte gif – og nu var der ikke andet for end at vente og krydse fingre for, at mindst én af dem ville svare mig... Og imens have mindst én kaotisk tanke, som vi får, når vi endelig får et Tinder-match

Resultatet

Virkede det så at sende udelukkende gifs? Ja, det gjorde det! Jeg var spændt på at se, hvor stor en forskel en gif kunne gøre som icebreaker, og om det ville øge mine chancer i forhold til at få et svar – hvilket det gjorde!

Ud af de 20 matches var der 13 svar, hvilket jeg var ret imponeret over – det svarer til 65%. 

Otte af dem svarede tilbage med en gif, og de sidste fem svarede med et ‘Hej’ eller et spørgsmål, som de havde baseret på min Tinder-biografi, hvor der stod ‘Hey’ er du den danske Ryan Gosling?’. 

De matches der svarede mig tilbage med en gif, sendte jeg endnu en gif til, da jeg var nysgerrig på, hvad de så ville svare, for har mænd deres egen lille regel på Tinder? Efter at jeg havde svaret med min anden gif, fik jeg beskeder som: 

  • “Kan man have en samtale kun i gifs? Haha” 
  • “Årh, jeg kan se, at du bor i Odense, så du kan lige starte med at komme til København…” 
  • “Sker der noget spændende?” 

Så selvom jeg udelukkende sendte gifs i en uge, formåede (nogle af) mine matches at se udover dem, da samtalen først var startet. 

Det var en succes

Jeg var specielt imponeret over to af mine matches, da de holdte samtalen kørende med udelukkende gifs gennem hele ugen! Jeg vil dog også lige pointere, at det virkelig tager sin tid at finde en gif, der passer ind i en samtale.

Så alt i alt, vil jeg sige, at det var en succes. Så hvis du virkelig ikke ved, hvilke scorereplikker du skal slynge ud til dit nye Tinder-match, så kan du blot sende ham en gif, og krydse fingre for, at han forhåbentlig snart svarer. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.