Uinteresseret mand
© iStock

“Jeg skrev frække sms'er til ham, men da han skrev tilbage, blev jeg fuldstændig paf”

Vores kære læser står i en svær situation, og hun har brug for jeres hjælp

11. december 2016 af Amanda Vejle

En frustreret læser har bedt om hjælp fra kvinderne på Womans forum, fordi hun har fået en ny kæreste, som pludselig er kommet i tvivl, om han overhovedet tænder på hende. Se hendes indlæg og et af de råd, hun fik med på vejen, herunder. 

Hvis du har gode råd, så deltag i ugens dilemma, og hjælp hende og andre kvinder på Womans forum.

“Han skrev tilbage og sagde, at han er i tvivl, om han tænder på mig”

“Jeg begyndte for en måneds tid siden at date en ny fyr, og vi klikkede lige fra første møde. Det har været stormfuldt fra starten, og vi var allerede sammen på vores første date, for det hele føltes så dejligt og rart. Vi har haft sex nu 4-5 gange.

For et par dage siden begynder jeg at skrive lidt frække sms'er til ham, og han skriver så tilbage at han er i tvivl om han tænder på mig. Blev fuldstændig paf og forundret og tænkte WTF! Men at han gerne vil kæmpe for at få det til at fungere mellem os, da han var blevet rigtig glad for mig.

I aftes kom han forbi og vi havde en lang snak. Tankerne kørte rundt i hovedet på mig. Vi blev enige om at forsætte og så sætte den helt intime del af vores forhold på pause og se hvad der sker.

Men jeg kan bare ikke lade være med at tænke. Efter en måned tænder han måske ikke på mig igen, er det noget der kommer hen af vejen? Jeg synes det lyder lidt underligt. Hvis man er så glad for en kvinde, som han siger han er for mig, følger de seksuelle følelser så ikke automatisk med? Og jeg er en okay pæn kvinde, hverken tyk eller noget.

Jeg synes, det er lidt et slag i hovedet at få sådan noget at vide. Del gerne jeres tanker og råd med mig, for jeg ved ærlig talt ikke, hvad jeg skal tænke og tro – og om det her er et forhold, jeg skal bygge videre på.”
- Ssne79

Deltag i ugens dilemma her

“At du er tynd er ikke nødvendigvis positivt – nogle mænd tænder for eksempel på større piger”

“Seksuel tiltrækning er absolut ikke et selvfølge bare fordi han kan lide dig som kvinde. Der er stor forskel på udseendesmæssig tiltrækkelse og personlighedsmæssig tiltrækkelse. Og at du er tynd er heller ikke nødvendigvis positivt – nogle mænd tænder f.eks. på større piger.

Min kæreste siger altid, at han vil elske mig for evigt - også selvom jeg vejede 150 kg, men.. han ville nok ikke tænde på mig. Der er altså forskel på at elske en person og være tiltrukket seksuelt. Han tænder på at jeg er aktiv i sengen - tager initiativ, giver udtryk for at jeg har lyst til ham og ikke bare forventer at han gør alt arbejdet. Og så mine former - jeg er en lidt større kvinde med røv, hofter og store bryster, og det er han helt vild med.

Har du snakket med ham om hvad han tænder på? Er det udseendet, det du gør/ikke gør, eller noget helt tredje den er gal med?

Jeg ved ikke om seksuelt tiltrækning er noget der kommer efterhånden, jeg har ikke selv oplevet det. Enten er tiltrækningen der fra start ellers dropper jeg det. Det er sex simpelthen for vigtig en del af forholdet (for mig) til at undvære.”
- xxmahaloxx

Deltag i ugens dilemma her.

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.