Tindersamtale | Tinder | noder
© Tinder / Wenn / Privat

“Jeg skrev til 27 fyre på Tinder ved kun at bruge Nik & Jay-sangtekster – det skete der”

For hvem vil ikke gerne vide, at de er for lækker-lækker-lækker?

22. marts 2018 af Amalie Kjær Boel

Vi elsker vist nok alle sammen at skråle med på de kendte Nik & Jay-sange – om vi vil stå ved det eller ej. For når vi først har spurgt om, “hvad du vil gøre, hvis du fik at vide, du kun havde en dag tilbage at leve i,” så er svaret altid “hæve lidt penge på min firmakonto.” Jeg vil lige pointere, at hvis du mangler underholdning en fredag aften, så are you in for a treat! For det her slår i hvert fald Vild med dans i min verden – og alt du behøver er blot Tinder.

Men kan deres sangtekster også bruges udelukkende i en samtale på Tinder? Og hvor længe kan en juicy Nik & Jay-sang fortsætte, inden at ens match får mistanke? Vi besluttede os for at undersøge det, og det blev mig, praktikanten Amalie på Woman.dk, der fik opgaven. Hvilket betød, at der skulle swipes

Udvælgelsen

Før at jeg gik i gang med at spamme mine Tinder-matches med poetiske sangtekster, udvalgte jeg nogle Nik & Jay-sange. Jeg valgte de 10 sange, jeg personligt selv altid skråler med på under bruseren. Så det blev alt fra Lækker, Hot!, Pop-pop!, Udødelige, United, Boing! og selvfølgelig En dag tilbage – som jeg er nu kan selv i søvne. Hvor godt kan du huske Nik & Jays sange?

Swipe, spam og 27 fyre

Så gik jagten i gang med at slå kløerne i så mange mandfolk som muligt (og her er Tinder jo en perfekt dating app)! Ej, pjat, jeg satte blot min afstand til den maksimale under indstillinger og begyndte at swipe løs. 

Da jeg begyndte at få de første matches, sendte jeg med stor forhåbning de første Nik & Jay-sangtekster af sted. Det var blandt andet “Et skridt frem og to tilbage” og “De ting du sagde til mig kører rundt og rundt.” Lige pludselig havde jeg 27 matches, som hver især fik en sjov besked.

Resultatet

Hvad skete der så, da jeg sendte sangteksterne? Jo, jeg formåede faktisk at få 17 svar ud af de 27 matches. Nik & Jay kan vist et eller andet, som jeg nu er endnu mere fan af. Fem af mine matches kunne dog færdiggøre teksten, hvilket selvfølgelig ikke var intentionen, men jeg blev dog imponeret! Hvis du gerne vil se, hvordan nogle af mine samtaler så ud, så har jeg her indsat fem af dem.

1. Det er Aladdin, vi synger, ik'?

Tindersamtale | Ryan Gosling | Tættere på himlen
© Privat / Wenn

2. Dit ordvalg er da fortræffeligt

Tindersamtale | Charlie Hunnam | Hot!
© Privat / Wenn

3. Du virker lidt tosset

Tindersamtale | Ryan Reynolds | Pop-pop!
© Privat / Wenn

4. Er du fuld?

Tindersamtale | Channing Tatum | Lækker
© Privat / Wenn

5. You're speaking english but I do not understand you

Tindersamtale | Tom Hardy | United
© Privat / Wenn

Det var en (sjov) succes

De matches, der svarede mig tilbage med et ‘almindeligt’ svar, fik ingen mistanke. I hvert fald ikke til at starte med, så der gik samtalen som smurt. Jeg er sikker på, at jeg har fået mig en sixpack i forløbet, for hold nu helt op, jeg har grint meget. Og skam ikke af mine matches, men over selve samtalen – og at jeg rent faktisk havde flere samtaler kørende i mere end en dag. 

Hvis du har brug for nogle nye icebreakers til din Tindersamtale, så kan du snildt bruge love-guruerne Nik & Jays sangtekster – og her kan du se, hvilke skøre scorereplikker du bør gå i en stor bue udenom.