Singles | Venner | Dating | Sommer | Single
© iStock

Kalder alle single ladies! Få den fedeste sommer med disse single-aktiviteter

VIGTIGT: I vil møde en masse dejlige singlemænd

17. maj 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Sommeren behøver slet, slet ikke være kedelig, når du er single. Faktisk er der mange aktiviteter, som du måske ikke kender til, hvor du kan finde et hav af andre singler – både mænd og kvinder! Med denne liste kan du uden tvivl få en oplevelsesrig sommer fyldt med sjov, sol, veninder (og forhåbentlig et par søde mænd!)

1. Små sommerarrangementer med andre singler 

Der findes faktisk mange forskellige hjemmesider, såsom SingleRock, hvor du kan blive medlem for næsten ingen penge. På hjemmesiden bliver der planlagt alverdens sjov helt fra rejser, sport og middage til fester, udflugter og danseundervisning – og der er både en SingleRock klub i Odense og København. 

Derudover kan du også finde en masse sommerarrangementer rundt omkring i Danmark ved at blive medlem på hjemmesiden SinglePlus, hvor singler i forskellige aldre og køn skriver sammen og kan oprette begivenheder, hvor de andre medlemmer kan deltage. Begivenhederne er alt fra grillaften, miniture, koncerter, Tivoliture, camping og meget mere!  

2. Running Dinner

Et middagsløb – KUN for singler! Hvis du deltager i Running Dinner, bliver du sat sammen med en anden single, og derefter skal I følges ad hele aftenen. Hvert par skal tilberede enten en forret, en hovedret eller en dessert. 

Fire par spiser derefter forretten sammen i en af single-parrenes lejlighed, hvorefter alle par begiver sig hen til en ny lejlighed, hvor de mødes med nye par, og spiser endnu mere mad. Det vil sige, at alle par spiser med 18 andre singler i løbet af aftenen. Efter middagen mødes alle deltagere til fest ude i byen. 

Det er altså en megasjov idé og helt sikkert noget, som du ikke har prøvet før! Dog skal det siges, at Running Dinner kun finder sted i København, men der er meget ofte arrangementer med det, så skynd du dig ind og tilmelde dig – dette kan du gøre herinde på deres hjemmeside – du kan jo altid hive en singleveninde med! En anderledes form for speeddating – tør du prøve? 

3. Madklub og lørdagsbar 

Single and ready to mingle! Minglr tilbyder et hav af events for singlemænd og -kvinder. Singlemadklub, weekendsbar, mindfullness og koncerter – følg med på denne side og udvælg nogle arrangementer dig og dine veninder kan tage til sammen. 

Oversigten over de forskellige events finder du her på deres hjemmeside. Der er lige åbnet op for tilmelding til en kæmpe singlesommerfest fyldt med søde mennesker – det kan da kun blive sjovt! Miglr-arrangementerne finder kun sted i Århus.  

4. Rejse alene – men sammen med andre

Hvis du virkelig har brug for at få én på opleveren, skal du da prøve at rejse ned i varmen sammen med en masse andre singler. Det kan være mange slags ture: festlige, kulturelle, lærerige, sporty og meget mere. 

Dette vil i hvert fald give dig en sommer, som du aldrig glemmer, og hvem kunne ikke godt tænke sig en lille sommerflirt nede i varmen? Det er da en uforglemmelig oplevelse! Du kan eksempelvis tilmelde dig inde på denne side.

Hvis du hellere vil holde det til klassiske dates, så er der også mange gode datingsider, hvor du kan komme i kontakt med søde mænd og kvinder.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.