Leder du efter kærligheden? Så start med at finde din drømmebil

© iStock

På en hvidvinsdate med S, faldt snakken på, at mænd jo dybest set, er som biler. Der er de hurtige, de stabile, de smarte, de gode og endeligt, dem der kun midlertidigt er i dit liv. Med andre ord, er det ikke en helt dårlig idé at holde din nuværende mand op mod en biltype – hvad end, du er single eller i et forhold. Det er langt mere symbolsk end du lige går og tror..

En Ferrari eller en stationcar?

Som S ganske rigtigt påpegede, så er der som single et dilemma forbundet med at stå mellem en Ferrari eller en stationcar. Hvorfor? Fordi vi jo godt ved, at den sikre, stabile stationcar er det bedste for os, men alligevel kan vi ikke lade vær med at beundre Ferrarien. Rent faktisk, kan vi i mange tilfælde have svært ved at abstrahere fra Ferrarien, når vi skal vurdere stationcaren – for det er jo netop her, det går galt.

Vi ved godt, at vi reelt ikke har råd til at købe den dyre Ferrari, og den på sigt ikke er en holdbar løsning, men når vi står foran vores stationcar, vil vores blik alligevel drages mod den dyrere, hurtigere og mere lækre bil. Med andre ord, skruer Ferrarien vores standarder i vejret, og vi får pludselig svært ved at se os selv ved siden af en stationcar. Kvalitetsmæssigt er der jo ikke noget galt med en stationcar – den er bare ikke ligeså spændende og eventyrlig som en Ferrari. Kan du følge mig?

Et lift hjem..

Nu siger jeg det lige ud. Vores one night stand er (at best) en taxa eller en Uber. Og helt ærligt, skal begge parter lade vær med at gøre det til mere end det. Det svarer til at få et lift hjem uden, at du nødvendigvis sætter dig i den samme taxa eller Uber igen. Og det er helt okay.

En taxa er praktisk i rigtig mange situationer, og er du single, så er et one night stand det samme. Det er ikke noget, du skal skamme dig over at have, men omvendt er det heller ikke noget du skal opbygge en idé om en fremtid med. Igen må jeg være ligeud: Et one night stand ødelægger i langt de fleste tilfælde chancen for at “forholdet” udvikler sig til noget seriøst. Hvis det seriøse forhold var din hensigt fra start, tvivler jeg desuden stærkt på, at der overhovedet ville blive et one night stand. Men det er måske bare mig?

En taxa er en nem og bekvem løsning på korte distancer, men skal du fra Sjælland til Jylland, ville du (formodentlig) aldrig sætte dig ind i en taxa!

Når du endelig finder drømmebilen…

S spurgte mig, hvilken type drømmebilen er, hvortil jeg svarede “en Audi”. Dette svar er naturligvis subjektivt, så derfor fortsætter jeg med mit eget svar som eksempel. Sæt gerne din egen drømmebil ind i eksemplet, hvis du føler for det.

En Audi er for mig den ultimative drømmebil, fordi den har et ualmindeligt lækkert design, høj kvalitet, og der er ofte prestige forbundet med den. Uden at den er over the top, som eksempelvis en Ferrari. Sådan en bil, vil jeg gerne ses med. Det vil jeg fordi den passer til mine indre værdier, men i ligeså høj grad til det billede jeg gerne vil sende til omverdenen. Nu tænker du nok, at det er overfladisk at tænke prestige ind i dette eksempel. Og ja, det har du da ganske ret i, men ikke desto mindre, er det sådan jeg har det. Sorry to say, men det er ikke noget, jeg har tænkt mig at undskylde for.

Audi er min drømmebil, fordi den er mig. Og det samme er min drømmefyr. En, der matcher mine værdier, gør mig til den bedste udgave af mig, og endelig, som jeg har svært ved at holde fingrene fra. Mindre vil jeg simpelthen ikke tage til takke med. Jeg har været single i ufatteligt mange år. Jeg ved hvad der er derude, hvad jeg vil finde mig i, og hvad jeg bestemt ikke vil finde mig i. Fordi jeg er så god til at være alene vil jeg ikke “nøjes” med en stationcar eller en Ferrari – jeg vil have min Audi! Kan jeg ikke få det, vil jeg hellere undvære.

Mit råd til dig: Tænk på din drømmebil, og hvilke værdier du tillægger den. Er du i et forhold vil du finde ud af, om det er rigtigt. Er du single, vil du blive skarpere på, hvad du leder efter. Tag det fra en, der har kørt stationcar, Ferrari, taget en taxa eller to, og endeligt fik råd til sin Audi.

Mia Andersen

Læs mere fra mig her

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected].