Kvinde der fortæller lægne
Kan du genkende nogle af disse små løgne? © Getty Images

10 små løgne, vi har fortalt for at imponere en ny flirt

Vi kom vist liiige til at pynte en smule på sandheden, men altså...

24. juni 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Når vores flirt facetimer os, lige idet vi kommer ud fra badet med mascara løbende ned ad kinderne og et forvasket håndklæde i en turban-lignende opsats om håret. Øhh. Det opkald kan vist godt lige vente lidt med at blive besvaret. “Jeg ringer tilbage senere”. 

2. Når vores flirt spørger os, hvad vores livret er, og vi panisk forsøger at finde på en lækker fransk ret for at lyde mere sofistikerede. Mens vores livret i virkeligheden er nachos med ekstra meget ost...

3. Når vi ihærdigt forsøger at begrænse mængden af dip på vores chips (selvom dip jo klart er det bedste!), når vi holder filmaften med vores nye flirt. Klip til tre måneder inde i forholdet, hvor der vist mere er tale om dip med chips end chips med dip. 

4. Når vi sørger for at sove i nyt, lækkert silkeundertøj de nætter, hvor vores nye flirt overnatter, og vi lader som om, at det da bare er vores hverdagsnattøj. Mens vi alle andre nætter sover i store mande-boxershorts og en gammel, plettet maler-t-shirt. 

5. Når vi lader som om, at vi da bare har totalt styr på vores økonomi og laver farvekoordinerede budgetter i Excel hver måned. Men i virkeligheden tør vi slet ikke tjekke kontoen sidst på måneden...

6. Når vi pynter lidt på, hvor hurtige vi er til at komme ud ad døren. Og glemmer at nævne, at med hurtig mener vi en time eller to. Vi skal jo lige finde det rigtige outfit, have en kaffe, tjekke Insta, rette makeup, sidde og stene på sofaen i 20 minutter, tjekke Insta (igen), skifte det tøj, vi tog på tidligere og plukke tre hår i vores øjenbryn...  

7. Når vi lader som om, vores bolig altid er skinnende ren, når vores flirt kommer på besøg. ‘Det er da bare helt almindeligt at alle køkkenskufferne er støvsuget og organiseret, og at selv bagsiden af toilettet er skinnende rent’. Eller... Vi nævner i hvert fald ikke, at vi lige har brugt de sidste to timer på at gøre hele hytten ren og på at klaske alle de forbandede bananfluer, som bare ikke vil forsvinde. 

8. Når vi lader som om, at vi da (ligesom vores flirt) er gigantiske Liverpool-fans og bare ikke kan få nok af at se Champions Leauge en søndag aften. Mens vi febrilsk forsøger at google os frem til, hvordan de der offside regler fungerer. 

9. Når vi blærer os med, at vi da af og til godt kan finde på at tage en frisk løbetur inden arbejde for at få en god start på dagen. Og med af og til mener vi en gang hvert andet år...

10. Når vi siger, at vi er enige, når vores flirt fortæller, at “TikTok er totalt kikset og barnligt”. Selvom vi i smug er fuldstændigt afhængige af appen og bruger to timer hver aften på et se TikTok-videoer... Og kan alle dansene.