Mænd afslører, hvad der er mest uimodståeligt hos kvinder

Se mændenes svar her

19. december 2015 af Kathrine Priergaard Lund

Kære mænd. Vi fra Woman-redaktionen vil rigtig gerne vide, hvad der gør os kvinder uimodståelige? Hjælp os med at svare på, hvad der gør kvinder allermest uimodståelige?

Woman.dk

“Jeg kan nemt blive lidt genert overfor en pige, hvis hun smiler sødt til mig, eller kommer med små søde kommentarer til de ting jeg siger. Jeg har også fundet ud af, at jeg rigtig godt kan lide når en pige blidt aer hendes fingre langs min overarm. Det giver sådan en varm følelse og sitrende fornemmelse indeni at blive aet på den måde.”

J, 23 år 

“Et sødt smil kan få mig til at gå fuldstændig i stå, og glemme alt om tid og sted. Det er fuldstændig ligegyldig om hun er høj, lav, tyk eller tynd. Alle kvinder har det der forblændede smil der bare virker hver gang! 

En pige der komplimenteret mig, kan også gøre mig helt paf. Ikke fordi jeg er selvfed, snarere tværtimod. Har ingen selvtillid hvad angår mit udseende, så når en pige komplimenterer det, så bliver jeg sgu også lidt varm indeni.”

Mand, 25 år

Se her, hvad mændene ellers svarer til spørgsmålet

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.

Vil du læse endnu mere om om mænd og sex?