© iStock

Mænd afslører: 10 mænds bedste scoretricks

Byder han på frikadeller, eller udlever han sin indre dansemus på diskoteksgulvet, så vær klar! Du er godt på vej til at blive scoret...

18. maj 2015 af Anders Stjernholm

Gættelegen

“I stedet for at tale almindeligt og stå og spørge til job og den slags plejer jeg at vende spillet. Jeg foreslår, at vi gætter os til hinandens alder, arbejde, hobbyer og så videre. Det er meget sjovt, for vi kan tillade os at være lidt fordomsfulde. Og så giver det mig mulighed for at gætte på nogle langt udeting som pornostjerne eller curling-spiller, som gerne får hende til at grine — og DET er vigtigt.”

Johs, 22 år 

Læs også: 19 skøre scorereplikker

Frikadeller

“Det lyder sikkert åndssvagt, men det har virket mange gange: Når jeg først har talt lidt med en kvinde, inviterer jeg hende på frikadel- ler hjemme hos mig. Jeg har egentlig aldrig tænkt over, hvorfor det plejer at virke. At jeg skulle være god til at lave mad, tror jeg ikke. Det er der så mange, der er, og frikadeller er ikke den mest sexede ret. Det er nok mere et spørgsmål om selvtillid. Det er lidt langt ude at byde på dunser, men det giver et signal om selvtillid og humor, tror jeg. Uanset hvad får det kvinden ind i min lejlighed, og det er det vigtigste ...”

Steffen, 28 år

 

"Er du sur?"

“Den er gammel. Den er godt slidt. Den er kitschet, men den er effektiv: Hvis en kvinde står og surmuler lidt — eller er stille for sig selv — så rykker jeg ind og spørger: ‘Er du sur?’. Svaret er gerne nej, og at hun bare er lidt træt eller trænger til luft. Men hun synes ofte, at det er sødt, jeg spørger. Jeg virker som en hensynsfuld, betænksom mand, hvilket jeg jo også er, og så er samtalen ligesom i gang. Nothing’s like the old ones.”

Christoffer, 22 år

 

Læs også: Mænd afslører: "Derfor slog jeg op"


Find fællesnævneren

“Når jeg taler med en kvinde, jeg gerne vil score, prøver jeg altid at finde noget, vi har til fælles. Det kan være en ven, en hobby, en politisk overbevisning, ja, hvad som helst. Det giver først og fremmest de bedste samtaler, men så har jeg også fanget hendes interesse, og det gør hende mere åben. Hvis vi taler sammen igen senere på aftenen, har jeg noget at henvise til. Når jeg er kommet lidt længere med hende, plejer jeg at tage hende med et sted, hvor vi er alene, og så spørge hende, om jeg må kysse hende. Hvis hun svarer nej, siger jeg, at det ikke er, hvad hendes øjne fortæller. Så plejer der at være grønt lys alligevel.”

Kenneth, 24 år

Øjne i natten

“Ord er bare midler til at beskrive følelser. Et langt mere effektivt middel er øjnene. Når jeg er ude og bliver interesseret i en kvinde, lader jeg hende det vide med øjenkontakt. På den måde kan jeg kommunikere på tværs af lokalet. Med et tilpas sødt, men maskulint blik er den første del af kontakten hurtigt overstået. Selv om jeg måske får øjenkontakt med nogle stykker, får hun følelsen af, at hun er den eneste, jeg tænder på. Det vigtigste er, når jeg taler med hende. Mine øjne og koncentration viger ikke fra hende. Hvis man kigger rundt efter andre damer eller venner, slukker man gløden.”

Valdemar, 19 år


Spredehagl

“At finde en kvinde, der passer til en, er som at finde en nål i en høstak nogle gange. Så jeg mener ikke, der er noget galt med at skyde lidt med spredehagl. På en aften i byen kan jeg nå at lægge an på 30-40 kvinder. Det er ikke rigtig et trick — bare en strategi, kan man sige. Jeg føler ikke, at det er min skyld, hvis hun er optaget, ikke tiltrukket eller en tredje undskyldning. Der kan være så mange grunde til, at man ikke passer sammen, så det er bare med at gå videre. Og det gør jeg.”

Kristian. 21 år

Få veninden af vejen

“Du finder sjældent en kvinde i byen, uden der er en veninde med. Hende er man nødt til at tage sig af ad to omgange. I første omgang taler jeg med hende, mens jeg bager på mit mål. Veninden skal føle, at jeg er fin nok, før jeg kan rykke tættere på den kvinde, jeg vil bage på. Det bedste er at have en god ven med sig: en wing-man. Han kan tage sig af veninden — måske ligefrem bage på hende — så hun ikke føler sig efterladt. Hvis ikke man får styr på veninden, kan hun ødelægge selv den mest oplagte scoremulighed.”

Niels, 20 år 

 

Læs også: Mænd afslører: Det er romantisk

Spørge-jørgen

“Det vigtigste er i mine øjne at få hende i gang med at tale. Så efter jeg har præsenteret mig, spørger jeg om alt muligt. Arbejde? Fritid? Kæledyr? Familie? Favorit-teletubby? Hvad som helst. På et tidspunkt rammer jeg noget, hun brænder for, og så kører det. Jeg interesserer mig heldigvis for mange ting, og ellers er jeg god til at lade som om. Når jeg først har talt med hende om hendes store passion, er stemningen mere intim, og så plejer jeg gerne at få et telefonnummer eller et kys.”

Alkohol er svaret

“Alkohol er årsagen til — og løsningen på — alle livets problemer. Også med damer. Jeg sørger for at få hældt lidt alkohol på kvinder. Eller meget. Det er ikke bare et spørgsmål om at hælde sprut i halsen på hende, det skal gøres med stil. Bestil en god, stærk drink. White russian kan gøres ganske stærk, uden at hun tænker over det. På et tidspunkt kan vi gå i gang med shots, hvor jeg prøver at overtale hende til at drikke dus eller drikke bodytequila på en stille og rolig måde, hvor vi blot slikker saltet af hånden på hinanden. Den smule kontakt er nok til at skabe en seksuel spænding — som bliver hjulpet godt på vej af promillen.”

Jesper, 29 år

Dansetrolden

“Det er lidt fimset, men jeg elsker virkelig at danse. Bare give los til noget ordentlig house, indtil sveden pipler af mig, og jeg til sidst ikke opfatter folk omkring mig. Sjovt nok virker det også godt på damerne. For jeg danser mest med mig selv — og lidt med mine venner. Jeg går ikke hen til en kvinde for at danse med hende. Det betyder, at de nogle gange kommer hen til mig. Der plejer jeg så at gå væk fra dem, og det virker. For den selvtillid, jeg udviser, plejer at betyde, at en virkelig lækker tøs vil danse med mig på et tidspunkt. Det er faktisk det eneste andet end musikken, jeg går op i.”

Brian, 23 år

Bragt første gang i Woman nr. 123