© iStock

Mænd afslører: "Derfor var jeg utro"

Hvorfor spiller nogle mænd på flere heste, når de allerede har den skønneste hoppe i stalden? Ni af dem svarer dig her

8. september 2015 af Robin Lykke

Troede græsset var grønnere

“For to år siden var jeg kæreste med en kvinde, som jeg holdt rigtig meget af. Det fungerede fint, også i sengen, men da vi havde været sammen i halvandet år, fik jeg en underlig lyst til at prøve noget nyt. Jeg begyndte at gå mere i byen, og en aften var der bid. Efter at have snakket længe med en sød kvinde endte vi hjemme i hendes seng. Det var o.k. sex, men jeg kunne ikke nyde det. Jeg tænkte konstant på min kæreste imens og havde stor skyldfølelse. Det er første og eneste gang, jeg har været utro.”

Søren, 25 år

 

Gammel gnist blev tændt

“På en bytur kyssede jeg med en lækker kvinde. Jeg fik hendes nummer, vi skrev lidt sammen, men det blev aldrig til mere. Kort tid efter begyndte jeg at date en anden sød kvinde, og forholdet kørte på skinner, men en aften dummede jeg mig gevaldigt. Kvinden, som jeg tidligere havde kysset med, var også i byen denne aften og flirtede vildt med mig. Jeg havde tit tænkt på, hvordan det ville være at være sammen med hende, for hun var pivfræk. Det ene førte til det andet, og lige pludselig lå jeg i min brandert og havde sex med hende. Mit ønske blev opfyldt, men min dårlige samvittighed gjorde også, at for- holdet til min kæreste gik i stykker.”

Bo, 25 år

Læs også: Mænd afslører: 10 mænds bedste scoretricks

Manglede bekræftelse

“I gymnasiet mødte jeg kvinden, som jeg var sikker på var den eneste ene for mig. Vi havde det supergodt, men som tiden gik, blev det hele hverdag, og det var, som om vi tog hinanden for givet. En aften var jeg til en privatfest med nogle venner, og der skete noget, jeg slet ikke var forberedt på: En superlækker pige viste stor interesse for mig. Det var den fedeste følelse, og jeg var helt på toppen. Jeg følte, jeg ikke blev bekræftet nok af min kæreste, så da en lækker kvinde var interesseret i mig, hoppede jeg i med begge ben og var sammen med hende. Min selvtillid voksede. Yes, jeg kunne stadig score. Og det var vigtigt.”

 

Rene, 24 år

 

Nul initiativ

“Efter fem år med min kæreste kom alt initiativ fra mig. Hun var komplet passiv og tændte mig ikke mere, så jeg fik en elskerinde. Det var fejt, og jeg slog op med min kæreste.”

Jens, 31 år

 

Læs også: Mænd afslører: "Av, jeg blev såret"

Svært at modstå fristelsen

“En aften i byen tog min venindes veninde mig pludselig på låret, og vi endte med at have rigtig god sex hos hende. Jeg har virkelig fortrudt. Jeg elsker min kæreste og håber, at hun aldrig finder ud af det.”

Nikolaj, 25 år

Læs også: 14 ting, ingen har fortalt dig om utroskab

Det klassiske juleeventyr

“Et par måneder før firmaets julefrokost blev der ansat en ny, møglækker receptionist. Jeg var – og er stadig – i et fast forhold, men jeg havde flere gange klædt den nye kollega af med øjnene. Til julefrokosten sad hun tæt på mig, og som aftenen gik, flirtede vi mere og mere. Da vi rykkede ud på dansegulvet, steg temperaturen. Hun hviskede, at hun ville have mig her og nu. Det var meget spontant og stemningen helt rigtig, så vi havde heftig sex på et toilet.”

Jonas, 30 år

 


Hævnen er sød

"Jeg er i et underligt forhold lige nu, og det er faktisk lidt af en gåde, hvorfor vi stadig er sammen. Sidste vinter krøb min kæreste til korset og indrømmede, at hun havde været sammen med en anden mand et par gange, men at det nu var slut, fordi hun elskede mig for meget. Vi havde været sammen i tre år på det tidspunkt, men den samtale ændrede en del. Mit syn på utroskab blev i hvert fald ændret. Siden da har jeg været hende utro med tre forskellige kvinder. Jeg er ligeglad med, hvad det betyder for min kæreste. Da hun fortalte, at hun havde været utro, blev jeg så rasende, at jeg åbenbart ville give tilbage af samme skuffe.”

Niels, 29 år

Læs også: Mænd afslører: "Forfængelig, hvem mig?"

Én er ikke nokb

“Fordi jeg har svært ved at binde mig, har jeg altid bare haft bolleveninder. Indtil sidste år. Da faldt jeg pladask for en kvinde og ville give hende en seriøs chance, så jeg cuttede forbindelsen til mine bolleveninder. Men efter et halvt år fik jeg lyst til sex med andre og fik en ny bolleveninde, som jeg så i smug, indtil jeg fortalte kæresten om hende. I dag er jeg single igen og har to bolleveninder. Håber, jeg en dag bliver gammel nok til kun at have én partner.”

Mark, 27 år

 

 

Fik et adrenalin-kick

“Min kæreste og jeg havde det faktisk godt sammen, men alligevel var jeg utro flere gange. Jeg gik ikke i byen for at score, men når kvinder flirtede med mig, kunne jeg ikke holde igen, hvis jeg tændte på dem. Det satte gang i adrenali- nen, selv om det moralsk var dybt forkert.”

Jørgen, 26 år

 

Bragt første gang i Woman nr. 150.