Mænd afslører: “Det søger vi i en kæreste”

Fra gode samtaler til god stil – det falder mændene for ved dig

3. november 2015 af Robin Lykke

Giv mig små overraskelser 

“Jeg elsker, at min kæreste overrasker mig en gang imellem. Jeg forventer bestemt ikke, at hun laver morgenmad på sengen eller trerettersmenu hele tiden. Men det bliver kedeligt, hvis hver dag ligner hinanden. Jeg er selv typen, der godt kan lide at gøre noget for min kæreste, og derfor forventer jeg også, at der sker noget den anden vej. Det kan være at tage hende med i biografen, stå klar med en lækker middag, når hun kommer hjem, eller gå en tur i teatret. Den slags varmer, og det viser, at man tænker på hinanden. Og det er jo altid dejligt at vide.”

Niels, 26 år


Rejselysten

“Min kæreste skal være glad for at rejse og opleve verden. Jeg har rejst meget og vil gerne gøre det sammen med hende. Hun skal også være frisk på at tage på skiferie – og ikke bare sige: ‘Nej’ med det samme, hvis det er første gang. Hun skal være åben for at prøve nye ting af.”

Andy, 29 år

Læs også: 14 spørgsmål, du ikke tør stille mænd

Når bunden er god

“Jeg slår til, hvis en potentiel kæreste har en god base: styr på uddannelse, job og lejlighed og en god gruppe af venner. Så har hun mere overskud i hverdagen. Efter et par forsøg med kvinder, der ikke har haft grundlaget i orden, har jeg fundet én, hvor det hele bare spiller. Og det gør forholdet også.”

Morten, 30 år

God stil

“Jeg kigger efter en kvinde med stil, når jeg leder efter en kæreste. Jeg kan godt lide, at hun er feminin både i sin væremåde og i det tøj, hun går klædt i. Min kæreste behøver ikke at gå i de dyreste mærkevarer, og det behøver ikke altid være kjoler og nederdele. Men det er vigtigt for mig, at hun har taget stilling til sit udtryk. Jeg gør selv meget ud af min stil, og det er et turn-off for mig, hvis en kvinde går i kønsløst tøj uden nogen form for personligt særpræg.”

Tom, 31 år

Læs også: Mænd afslører: “Det laver vi på mandeaften”


Sjov og ballade

“Jeg har fundet en kvinde, der virkelig kan få mig til at grine, og det er helt sikkert altafgørende for mig. Hun må ikke være nærtagende, og det er absolut bedst, hvis hun også er selvironisk. Hun skal kunne tage gas på sig selv. Jeg har før slået op med en kvinde, fordi jeg syntes, hun var for kedelig.”

Bo, 28 år

Hjemme godt, men ude bedst

“Jeg leder helt klart efter en kæreste, der ikke kun vil sidde derhjemme. I weekenden og på enkelte hverdage vil jeg gerne ud. Det behøver ikke være på bar til den lyse morgen, men gerne i biografen, på café eller i byen med fælles venner. Det er bestemt også godt at hygge derhjemme, men jeg vil komme til at kede mig i længden, hvis det er hver dag.”

Tim, 26

En kvinde, der tænder

“Jeg skal tænde på kvinden – det er alfa og omega. Ellers duer det bare ikke. Ansigtet er vigtigt for mig. Hvis en kvinde har et kønt ansigt, behøver hun slet ikke have en modelkrop. Men hun skal altså tænde mig.”

Patrick, 25 år

Læs også: Mænd afslører: “Hun scorede mig - og jeg elskede det”

 

Vi skal dele det hele – næsten

“Det er vigtigt, at min kæreste har lyst til at møde mine venner. Jeg ville slet ikke kunne være sammen med en, der bare sad for sig selv, når der var nye mennesker til stede. Et forhold, hvor man lever to forskellige liv, fungerer ikke for mig. Det har jeg prøvet med min tidligere kæreste, og vi gled lige så stille fra hinanden. Jeg vil gerne møde hendes venner, og jeg forventer, at hun er interesseret i mine. Venner og forhold skal kunne kombineres.”

Simon, 34 år

Tal med mig 

“Det er et rigtig skidt tegn, hvis der kommer lidt for lange, tavse pauser på første date. Jeg vil være sammen med en kvinde, som jeg kan have gode og spændende samtaler med. En af mine tidligere kærester snakkede stort set kun om, hvad veninderne lavede, hvem de så, og hvad der stod i ugebladene. Til sidst blev det for meget, og jeg slog op med hende. Det er vigtigt, at der kommer forskellige emner på bordet, og at hun er god at snakke med – hun skal med andre ord have noget på hjerte.”

Dan, 27 år

 

Hun skal ville noget

“Min kæreste skal ikke være en karrierekvinde, hvor alt går op i arbejde. Men hun skal have nogle mål: uddannelse, jordomrejse eller noget helt tredje. Flere af mine eks’er har ikke haft noget, de ville opnå. Det var ikke til at holde ud. Jeg vil en masse, så jeg søger en kvinde, der drømmer om at udrette noget i sit liv.”

Carsten, 25 år

Vil du læse flere afsløringer fra mændene?

Bragt første gang i Woman nr. 160.