Mænd afslører: “Hun scorede mig – og jeg elskede det!”

Hør hvordan ti mænd blev scoret uden at røre en finger. Og ja: Det kunne de godt lide!

27. oktober 2015 af Anders Stjernholm

Hun så, han kom, de kyssede

“Sammen med et par gode venner var jeg på ferie i Australien i min gymnasietid. På et diskotek i Sydney stod der pludselig en kvinde og pegede på mig. Hun stod midt på dansegulvet og pegede mig simpelthen ud. Og hun var gudelækker, så jeg gik selv over til hende. Hun sagde: ‘Hi, I’m Susan, 24 years old from London’. Jeg var lige blevet 18, men svarede: ‘Hi, I’m Robin, 23 years old from Denmark’. Mere nåede vi ikke at sige, før vi legede tungegymnastik.”

Robin, 26 år

Læs også: Mænd afslører: Derfor bliver jeg jaloux

Den søde kassedame 

“Jeg var på sommerhustur sammen med nogle venner. Hver dag var vi nede i det samme supermarked, og hver gang bagte vi løs på den samme kassedame. Hun var ikke mere end 19 år og virkede vildt sød. Til gengæld ignorerede hun os høfligt, ligegyldigt hvor ivrigt vi prøvede at gøre indtryk. En aften på det lokale diskotek var hun der pludselig, og hun gik direkte hen til mig. Jeg var helt paf og kunne kun tale om min hund, der var død for nylig. Jeg følte mig som en komplet idiot, men hun syntes åbenbart, det var sødt, for hun tog min hånd og hev mig ud derfra. Mens jeg jappede videre omkring Kings død, tog hun rundt om mig og gav mig det bedste kys, jeg kan mindes. Det var så fedt at blive scoret på den måde.”

Daniel, 27 år


Blev raget på brystkassen

“Jeg var til fest med mit studium – et fremragende kalas, hvor jeg virkelig fik kørt pilsnere ned. Pludselig kom en kvinde fra årgangen under hen til mig. Jeg havde aldrig talt med hende før, men hun greb fat i mine brystmuskler og sagde: ‘Hmm ... træner du?’. Jeg svarede, og pludselig havde vi talt i tre timer. Hun charmerede mig fuldstændig med snak om biler, tøj og sport, så til sidst røg vi hjem til hende. Hun snakkede mig simpelthen med hjem!”

Michael, 21 år

Læs også: Mænd afslører: “Vores værste scoreforsøg”

Stand-up-scoring

“Det var i begyndelsen af min stand-up-karriere. En aften, jeg skulle optræde, kom mine venner for at se det. Det gik helt fint, og efter showet var de alle fulde af roser. En af mine veninder var åbenbart blevet ekstra fascineret, for hun begyndte tydeligvis at flirte med mig og ville gerne tale med mig hele tiden. Vi havde været venner længe, men uden nogen form for seksuel spænding mellem os. Det blev åbenbart ændret for hende den aften, og i løbet af aftenen fik hun charmeret sig ind på mig, så vi endte hjemme hos hende. Heldigvis har vores venskab fint kunnet holde til, at vi havde en kortere periode som mere end venner.”

Anders, 27 år 

Sig navnet

“Jeg var til en udklædningsfest, hvor jeg havde temmelig meget makeup på i et forsøg på at ligne en blanding af en vampyr og en ork. Det syntes den her lille, nuttede brunette var mægtig fedt. Cirka ved midnatstid kom hun vimsende hen til mig og roste min makeup. Hun spurgte om min navn, og da jeg sagde det, blev hun temmelig overrasket. ‘Hedder du virkelig Charlie?’ Da jeg svarede ja, sagde hun, at det var vildt fedt, og om jeg gad at kysse. Selvfølgelig ville jeg det. Makeup og sært navn – det er da også de særeste ting, kvinder tænder på ...”

Charlie, 29 år

Vil du læse flere afsløringer fra de kære mænd?

Kampstiv hundehvalp

“Jeg var ufatteligt stiv i byen en aften – faktisk i en sådan grad, at jeg ikke kunne tale. Så da jeg prøvede at føre en samtale med en rigtig sød, mørkhåret lægestuderende, måtte jeg opgive. I stedet smuttede jeg ud og dansede med en anden kvinde. Pludselig kom den mørkhårede ud på dansegulvet med min jakke i hånden og sagde: ‘Kom John, så går vi’. Jeg kunne selvfølgelig ikke huske hendes navn, men som en lydig hundehvalp fulgte jeg i hælene på hende. Vi fik en fræk nat sammen – og en endnu frækkere morgen.”

John, 30 år

Flirt på indkøb

“Jeg var i sidste sekund ude for at købe en fødselsdagsgave til en veninde. I en tøjforretning bad jeg en ekspedient hjælpe mig. Jeg var stresset, så jeg lagde slet ikke mærke til, hvor lækker hun var. Hun var sød og stillede en masse spørgsmål om, hvem jeg købte gave til. Om størrelse og den slags, men også om det var til en kæreste. Da gik det op for mig, at hun faktisk råflirtede. Vi fandt en pæn bluse, som hun pakkede ind for mig, mens hun spurgte, om det var en åben fødselsdagsfest. Jeg svarede, at man nok godt kunne hive en date med, og så grinte vi begge to. Hun bad om mit nummer, og det endte med, at hun kom med til festen, hvor vi talte sammen et par timer, før vi tog hjem til hende. Vi var kærester i tre år.”

Jens, 33 år

Scoret af charmetrold

“Jeg var på familieferie i Spanien på et hotel, hvor der var en dansk receptionist. Det var en lille, mørkhåret pige, der allerede ved indtjekningen viste interesse for mig. Jeg syntes dog ikke, hun var noget særligt. Om lørdagen var der fest på hotellet, og endnu en gang var hun vildt flink og spurgte, om ferien gik, som den skulle. ‘Vi mangler bare mere vin ved vores bord’, svarede jeg. ‘Det må du sige til jeres tjener, jeg er ikke på arbejde’, svarede hun og smilte. Jeg blev helt flov, men hun grinte bare, tog min arm og nærmest trak mig med udenfor. Vi talte en masse om Spanien og vores studier. Jeg var blevet lidt stiv, men jeg kunne mærke, at jeg simpelthen var blevet småforelsket i den her charmerende kvinde. Så da hun lænede sig ind for at kysse mig, strittede jeg ikke imod.”

Mike, 18 år

Gå ikke glip af fremtidige afsløringer fra mændene

Held i blodigt uheld

“Jeg var til en større privatfest, hvor min vens nye kæreste også deltog sammen med en veninde. Hun hed Jane og var virkelig lækker. Jeg stod i køkkenet, da en eller anden karateekspert var i gang med at vise tricks. Han bad mig om at angribe ham forfra, så han kunne vise noget selvforsvar, men i sin brandert mistede han kontrollen og kom til at smække en hård albue i næsen på mig. Jeg røg i gulvet med det samme med blodet fossende ud af næsen. Så kom Jane, der læste til sygeplejerske, løbende for at hjælpe mig. Hun behandlede min ømme næse, og da blødningen var stoppet, tog hun mig afsides for at sikre, at jeg ikke havde fået hjernerystelse. Der var dæmpet lys i det lille soveværelse, hvor hun satte mig på sengen og stillede nogle tjekspørgsmål. ‘Fint. Der er ikke sket noget med dit hoved. Det vidste jeg nu også godt’, sagde hun så – og så kyssede hun mig lige midt på munden!”

Frederik, 20 år

 

Bragt første gang i Woman nr. 102.