Det kan godt være, at ny forskning viser, at mænd og kvinder generelt er stort set ens - men enhver, der har været i nærkontakt med en mand, vil nu vide, at mænd ikke altid taler helt samme sprog som os kvinder! Om det er dem, der er mærkelige, eller os, der har fundet de viise sten, skal vi lade stå hen i det uvisse, men her kan du i hvert fald får Womans ultimative guide til, hvordan du lærer at forstå manden i dit liv (og gør det lidt lettere for ham at forstå dig!)

Mænd bruger flest penge på sig selv

Meeen de gode herrer bruger også flest penge på deres kærester...

2. april 2007

Det kan godt være, at vi kvinder har et ry for at være vild med shopping - men det er faktisk en myte, at vi formøbler en formue på sko, tasker og dullegrej. Ifølge jyllandsposten.dk viser en ny spørgeundersøgelse fra Nordea viser nemlig, at det i virkeligheden er vores mænd, der bruger flest penge på sig selv!

Nordea har spurgt 1.071 kunder, hvad de bruger deres penge på, når de faste udgifter er betalt. Og konklusionen er, at ganske vist, at mændene bruger en mindre del af deres løn på tøj og gadgets end kvinder, men fordi de har en højere indkomst end os kvinder, bruger de reelt flere penge sig selv, end vi kvinder gør.


Det er dog først og fremmest mand i alderen 20-29 år, der frådser med "legetøj" som tøj, downloadning af musik, køb af moderne teknologi og nye computere - når mændene bliver 30 år, begynder de nemlig at bruge penge på kæresten. Og faktisk er de ret gavmilde: De bruger nemlig halv gang mere på deres kærester, end vi kvinder gør!

Ifølge undersøgelsen er unge mænds økonomi generelt bedre end unge kvinders. Hver 10. kvinden oplyser således, at hun ikke har noget til overs, når de faste udgifter er betalt.