Giv os dit smækre hår, Kelly Brook!
Giv os dit smækre hår, Kelly Brook!

Mænd er vilde med lange lokker

Det lange hår er og bliver en højtelsket, supersexet klassiker

4. marts 2009 af Julie Schrøder Kristensen

Du har sikkert allerede luret, hvordan sommerens hårmode ser ud. Kort og drenget som Agyness Deyn og alle de andre supercool kendisser. Men tøv lige en kende, hvis du går og overvejer at lade lokkerne falde. Du risikerer nemlig, at mændene slet ikke synes du er lige så sexet som før!

Kelly Brooks lange, bølgede lokker ligger nemlig på en suveræn førsteplads i en ny afstemning, hvor mænd skulle svare på, hvilken kendt kvinde, der har det mest sexede hår. Brooks smukke manke løb af med hele 43 procent af mændenes stemmer, mens Jennifer Anistons lange, glatte hår kom på en sikker andenplads. På tredjepladsen kom den skønne Rihanna, som modsat sine rivalinder er klippet helt kort.

På en knap så ønskværdig femteplads kommer Victoria Beckhams ultrakorte frisure, overhalet indenom af skuespillerinden, Gwyneth Paltrow.

- Hår er med til at definere en kvindes fremtoning, forklarer Karen Moore fra TRESemmé Philips Hårstylere. Langt hår bliver forbundet med femininitet - det er med sikkerhed derfor mere end halvdelen af mændene stemte Kelly Brooks lange, tykke og bølgende hår ind som en klar vinder. Selv om mænd bedst kan lide langt, naturligt og letkrøllet hår, så er der ikke ret mange kvinder der er velsignet med så smukke lokker fra naturens hånd. Langt de fleste vil være nødt til at skabe frisuren ved hjælp af hårstylere, fortæller Karen Moore.

På trods af mændenes åbenlyse hang til det lange og naturlige look, indrømmer over en fjerdedel af de adspurgte, at de aldrig nogensinde ville turde at fortælle deres ærlige mening om deres kærestes nye frisure.

Så er det i hvert fald godt at vide, hvad vi har veninderne til!