Nick og Jess i New Girl
© Elizabeth Meriwether Pictures, American Nitwits, Chernin Entertainment, 20th Century Fox Television

Mænd vil helst have underlige kvinder

Jo mere underlig du er, jo større chance er der for at finde kærligheden, viser undersøgelse

20. februar 2017 af Marianne Fischer

En psykologisk undersøgelse fra University of Queensland i Australien afslører, at mænd og kvinder er mere interesserede i mennesker, der skiller sig ud fra mængden. 

I undersøgelsen blev en lang række singler bedt om at beskrive deres drømmepartner, ønskedates og vælge mellem forskellige online dating-profiler. Og svaret var klart: Personer, der ikke klæder sig som alle andre, har deres egne meninger og lever efter deres egne normer fremfor samfundets, virker mere tiltrækkende. Læs også, hvorfor du i virkeligheden skal være stolt, når nogen kalder dig mærkelig. 

Oprindeligt troede forskerne ellers, at mænd i højere grad ville foretrække kvinder, der ikke skiller sig ud – men de tog åbenbart fejl. Så slip din indre Phoebe løs, hvis du er på jagt efter kærligheden.

Derfor er underlige mennesker tiltrækkende

Ifølge undersøgelsen er der særligt fem grunde til, at underlige mennesker er mere attraktive.

1. De kender sig selv godt

Mennesker, der falder udenfor normen, har gennem hele livet mødt udfordringer i forhold til at blive accepteret af andre mennesker. Det har lært dem at acceptere deres mærkelige og anderledes sider, og de kender derfor dem selv virkelig godt. I forhold til kærligheden betyder det, at de ved, hvad de kan tilbyde, og hvad de vil have.

2. De får andre mennesker til at have det godt

Mærkelige mennesker har færre hæmninger og er mere åbne overfor andre.

3. De er vildere i sengen

De er ikke bange for at eksperimentere i sengen eller tøvende overfor ting, deres partner foreslår.

4. De har det sjovere

Underlige mennesker lader sig ikke påvirke af andres dømmende blikke. De er uhøjtidelige og lader ikke andre begrænse dem. Derfor er underlige mennesker også tit meget romantiske.

5. De giver dig noget anderledes

Underlige mennesker har et anderledes perspektiv på tingene. Hvad enten det handler om musik, kultur eller sex, kan du forvente, at du får noget, som du ikke havde regnet med.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.