Mændene afslører: 6 sms'er, vi sender, hvis vi er interesserede
© iStock

Mændene afslører: 6 sms'er, vi sender, hvis vi faktisk er interesserede

Det er ikke altid et dårligt tegn, at han er længe om at svare

21. marts 2017 af Redaktionen

Kan du spotte, om en mand er interesseret i dig ud fra hans sms'er? Vi har spurgt mændene, hvad de skriver, hvis de er interesserede i en kvinde. Få svarene her:

1. “Jeg tænker ret meget over, hvordan jeg skriver til en kvinde, jeg gerne vil score. Jeg er bange for at virke desperat, hvis jeg skriver for hurtigt, men hvis jeg skriver for langsomt, bliver jeg måske opfattet som uinteresseret! Så hvis det er en mellemting, har jeg tænkt meget over det, og så er jeg garanteret forelsket.”

– Nikolaj


 2. “Når jeg stiller dig et spørgsmål efter at have svaret på dit, er det fordi, jeg prøver at holde samtalen i gang. Det ville jeg ikke gøre, hvis ikke jeg var interesseret i dig.”

– Lasse


3. “Hey... Nååå, jeg sad bare lige på en jazzcafé og læste en bog om Danmarks industrialisering. Senere skal jeg til noget storytelling/poetryslam/religionsdebat på universitetet, og så tænkte jeg tilfældigvis på, om du vil med? Altså det er helt fint, hvis du ikke vil, for jeg er slet ikke desperat eller pushy...

– Simon

4. “Hvis jeg kalder dig ‘smukke’, 'lækre' og ‘søde’, er det fordi, jeg vil have, at du skal vide, at du er helt speciel for mig.” 

– Rasmus


5. “Hvis jeg sender dig mange interesserede sms’er sent om aftenen, er det et godt tegn. Hvis du er den, jeg tænker på lige før, jeg skal sove, er det fordi, jeg ikke kan få dig ud af tankerne.”

– Søren


6. “Nogle gange går der lang tid, før jeg svarer, men det er slet ikke et tegn på, at jeg er uinteresseret! Faktisk kan jeg være så interesseret, at jeg bruger virkelig lang tid på at overveje, hvad jeg skal skrive, og hvilke ord jeg skal bruge. Men hvis der altid går lang tid imellem mine beskeder, er det, fordi jeg ikke er interesseret.”

– Theis 


Artiklen har tidligere været bragt i magasinet og er skrevet af Karna Bunk-Jensen.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori