Mand sender sms
Er du i tvivl om, hvad en mands sms betyder? © Getty Images

Mændene afslører: 6 sms'er, vi sender, hvis vi faktisk er interesserede

Det er ikke altid et dårligt tegn, at han er længe om at svare

21. marts 2017 af Redaktionen

Det er ikke altid lige nemt at vide, om en mand er interesseret ud fra jeres samtaler på sms. Den ene dag kan han skrive lange kærlighedsromaner og den anden dag får du slet ikke svar. Det er forvirrende, og det gør det svært for dig at vide, hvornår du er købt eller solgt, og hvad en mands sms betyder. 

Hvad betyder mænds sms'er så? 

Vi har fået seks mænd til at uddybe, hvordan de viser det via sms eller besked, hvis de er interesserede. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at det er sådan for alle, men det giver dig en god indikation af, hvor du står, når du modtager den velkendte lyd at en sms fra en mand. 

Mand der sender en sms
Find ud af, hvad en mands sms betyder. © Getty Images

1. Bange for at virke desperat

“Jeg tænker ret meget over, hvordan jeg skriver til en kvinde, jeg gerne vil score. Jeg er bange for at virke desperat, hvis jeg skriver for hurtigt, men hvis jeg skriver for langsomt, bliver jeg måske opfattet som uinteresseret! Så hvis det er en mellemting, har jeg tænkt meget over det, og så er jeg garanteret forelsket.”

– Nikolaj

2. Hvis han stiller spørgsmål

“Når jeg stiller dig et spørgsmål efter at have svaret på dit, er det, fordi jeg prøver at holde samtalen i gang. Det ville jeg ikke gøre, hvis ikke jeg var interesseret i dig.”

– Lasse

3. Når han inviterer “tilfældigt” på date

“Hey... Nååå, jeg sad bare lige på en jazzcafé og læste en bog om Danmarks industrialisering. Senere skal jeg til noget storytelling/poetryslam/religionsdebat på universitetet, og så tænkte jeg tilfældigvis på, om du vil med? Altså det er helt fint, hvis du ikke vil, for jeg er slet ikke desperat eller pushy...

– Simon

Mand der smiler af sms
Kend tegnene på, at han er interesseret over sms.© Getty Images

4. Hvis han kalder dig ‘smukke’

“Hvis jeg kalder dig ‘smukke’, 'lækre' og ‘søde’, er det, fordi jeg vil have, at du skal vide, at du er helt speciel for mig.” 

– Rasmus

5. Er du den, han tænker på, lige inden han skal sove?

“Hvis jeg sender dig mange interesserede sms’er sent om aftenen, er det et godt tegn. Hvis du er den, jeg tænker på lige før, jeg skal sove, er det fordi, jeg ikke kan få dig ud af tankerne.”

– Søren

6. Hvis der går lang tid, før han svarer på din besked

“Nogle gange går der lang tid, før jeg svarer, men det er slet ikke et tegn på, at jeg er uinteresseret! Faktisk kan jeg være så interesseret, at jeg bruger virkelig tid på at overveje, hvad jeg skal skrive, og hvilke ord jeg skal bruge. Men hvis der altid går lang tid imellem mine beskeder, er det, fordi jeg ikke er interesseret.”

– Theis 

Mænds sms'er kan vise, om han vil dig

Selvom du ikke udelukkende kan konkludere, om han vil dig, ud fra hans smser, så kan de give dig en ret god indikation af, om han er interesseret i dig.

Artiklen har tidligere været bragt i magasinet og er skrevet af Karna Bunk-Jensen.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.