© iStock

Mændene afslører: “Sådan vil jeg afvises"

Se mændenes svar her

14. november 2015 af Kathrine Priergaard Lund

“Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre helt ærligt fra jer mænd, hvordan I helst vil afvises? Jeg synes altid man hører, at folk bare skal være ærlige og sige nej, men når jeg gør det, oplever jeg ofte, at de bliver møg fornærmet og nogen gange også ubehagelige. Jeg tænker f.eks. på, når en forholdsvis fremmed (en man kun har skrevet med) inviterer en på date, men man egentlig ikke har nogen interesse i at møde ham, hvordan vil i så helst have leveret det? Er der noget, som I mener, man bare ikke gør, når man skal afvise en anden person, altså noget som måske også kunne fornærme jer?”

Camilla, 21år 

“Der er ikke nogle rigtig måde at gøre det på. Fyre vil hade hvis du gør det subtilt, men de vil også hade hvis du gør det så upfront som muligt. Gør det på den måde du føler for. Det ændrer ikke på at en afvisning er en afvisning.”

Mand

“Personligt vil en ‘du sku flink, men jeg har altså ikke lyst til at mødes med dig’ være nok for mig. Det er egentligt lige meget, bare man husker at have respekt for den anden.”

Mand, 19 år

Se her, Hvad Søren, Kim og andre mænd svarer Camilla

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar, samt læse andre kvinders spørgsmål.

Vil du læse endnu mere om mænd og dating?