Kvinde kigger på telefon en sommerdag
Det kan godt være lidt svært at finde på noget godt at skrive til et nyt match.© iStock

Mangler du en god icebreaker til dit nye Tinder-match? Her er 10, du kan bruge lige nu

“Titanic! Ej, undskyld, det var en forfærdelig icebreaker!”

9. maj 2022 af Amalie Kjær Boel

Hvis du har afprøvet datingappen Tinder, kan det være, at du er træt af, at dit nye lækre match stadig ikke har skrevet til dig? Så skal du huske på, at det giver dig en undskyldning for at tage sagen i egen hånd. Det vil være synd at lade et lækkert match gå til spilde. 

Det kan være en fordel at være kreativ og tænke ud af boksen. Han eller hun skal jo helst føle sig underholdt og interesseret, hvilket kun øger chancen endnu mere for, at du får et svar tilbage. 

1. Fang opmærksomheden med en gif

Magasinet Time skriver, at det er en god idé at sende en gif på Tinder, da det øger chancen for, at dit match svarer dig med hele 30 procent! Du kan eventuelt sende denne, da den indgår i de 20 højst rankede gifs, der har fået flest svar.

Amalie fra redaktionen sendte udelukkende gifs til sine matches på Tinder i en uge – og det gik altså ret godt!

Højst rankede gif med Jimmy Fallon
© Giphy

2. Vær kreativ

Du kan for eksempel stille ham eller hende dette spørgsmål: “Hvad er din største frygt... edderkopper, forpligtelse eller at sige “i lige måde”, når tjeneren siger, at du må nyde maden?”

3. En filmreference

Spørg ind til en film, du tror, dit match har set. På den måde bliver det sjovere og falder formentlig i god jord hos vedkommende.

Send beskeden “Titanic”, hvorefter du sender beskeden: ”Ej, undskyld, det var en forfærdelig icebreaker...” Ja, det er måske lidt en skør scorereplik, men altså...

4. Bliv personlig

Kig igennem ham eller hendes profil, og se, om du kan spørge ind til noget i personens biografi eller billeder. Hvis dit match har et hundebillede eller har skrevet, at han eller hun er god til at give massage, er det oplagt at spørge ind til. Du kan eventuelt skrive “Hvad skal der til for at få massage af dig?”

5. Scorereplikker

Der er også den mulighed, at du fyrer nogle skøre scorereplikker af. Hvis du er lidt sarkastisk og fremme i skoene, kan du skrive: “Her er jeg! Hvad er dine to andre ønsker?” Ellers kan du altid bruge Joeys kendte scorereplik fra Venner “How are you doin’?”

Joey How are you doin fra Venner
© Giphy

6. Emojis

Hvis du ønsker at prøve noget andet af, kan du spørge dit match, hvordan han eller hun vil beskrive en bestemt situation kun ved at anvende emojis. Det kan for eksempel være: “Hvordan vil du beskrive dit forhold til Netflix med tre emojis?”

7. Sammenlign dit match med en kendt

Det er altid godt at sammenligne dit lækre match med en sprød kendis. Matcher du med en mand, kan du sende ham en gif af Ryan Gosling, hvis du synes, at han ligner ham. Og derefter følge op med en uddybende besked a la: “Du minder mig om Ryan Gosling, når han smider trøjen i Crazy, Stupid, Love!”

Ryan Goslings sixpack i Crazy, Stupid, Love
© Giphy

8. Giv dit match et svært valg

Du kan også udfordre ham eller hende ved at stille et spørgsmål, der muligvis kan ende som et spil mellem jer – Fuck, marry, kill. “Fuck, marry, kill... Megan Fox, Mila Kunis og Emily Ratajkowski?”

9. Komplimentér dit match

Hvis du hellere vil være mere diskret eller til dels mere cheesy, kan du altid komplimentere dit match. Du kan eventuelt skrive: “Jeg er vild med dig og dine arme i den hvide T-shirt, men jeg tror nu, at den vil være bedre på mig.”

10. Vær direkte

Tinder er en fantastisk dating app, fordi ingen ser skævt til dig, hvis du er direkte fra start. Så hvis du ikke er bange for at gå direkte til makronerne, kan du altid som det første spørge dit match, om vedkommende har lyst til at mødes. For eksempel: “Drinks snart?”

Kvinde der skriver på datingappen Tinder
Vær direkte på Tinder! © Pexels: Bruce Mars