Kvinde og mand med telefon i hånden
Nogle Tinder-bioer er simpelthen for tåkrummende.


© Getty Images

11 af mændenes mest brugte Tinderbeskrivelser, vi altid støder på

Er vi ikke alle sammen stødt på nummer 7?

6. februar 2020 af Zenia Andine Kehlet

1. “186.” Der er plads til at skrive 500 tegn – var din højde virkelig det mest interessante, du kunne skrive om dig selv?

2. “Jeg laver de bedste pandekager.” Det kan godt være, men det gør min mormor også – så jeg tror bare, at jeg tager hjem til hende i stedet.

3. “Jeg elsker at rejse.” Okay, den her er formentlig mindst lige så brugt af kvinderne – for elsker vi ikke alle sammen at rejse? Så kan du lige så godt skrive, at du er glad for kaffe og rødvin.

4. “I hear you girls like bad boys, well lucky you 'cause I'm bad at everything.” Det var så ikke lige det, vi havde i tankerne... Og hvis du er så dårlig til alt, så giv mig lige en god grund til at matche med dig. 

5. “Svigermors drøm.” Ja, det finder vi så aldrig ud af.

6. “Bider kun lidt ;).” Tak, men nej tak... Vi ved selvfølgelig ikke, om den virker på nogen – hvis den gør, så go for it!

7. “Ser ikke din besked her, find mig på Insta.” Hvorfor har du så lavet en Tinderprofil til at starte med? For at få følgere på Insta eller hvad? 

8. “Leder efter en, der kan få mig til at slette appen.” Så du har oprettet en Tinderprofil for at finde en, der kan få dig til at slette den igen? Held og lykke med det. 

9. “Hvis du søger Den Eneste Ene eller En Kongelig Affære, så har jeg dem begge på dvd.” Det er de eneste film, mænd på Tinder åbenbart ser, men vi undrer os mest over, hvem der dog stadig bruger dvd'er? 

10. “Ikke mit barn.” Men du har alligevel valgt billedet for at vinde vores hjerter ved at vise din følsomme side. 

11. “Lad være med at matche, hvis du ikke har tænkt dig at svare.” Okay, vi forstår godt, det er irriterende, men lige nu siger du egentlig bare, at kvinderne ikke er interesserede i at svare dig.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.