Mon han bruger Facebooks nye hemmelige beskedfunktion?

Dit detektivarbejde er pludselig blevet meget mere besværligt

19. oktober 2016 af Maria Broe Trustrup Hansen

Nogle gange gemmer dem, som vi holder allermest af, på nogle hemmeligheder, og selvom nogle hemmeligheder kan være ganske gode, kan andre være fatale og vende op og ned på dit liv. Eksempelvis hvis kæresten ikke har haft helt rent mel i posen, når han siger, at "der absolut ikke er andre end dig". 

Det er derfor nemt at blive fristet til at snuse lidt rundt på kærestens mobil – for hvem er det i virkeligheden, han skriver med? 

Ultra-hemmelige beskeder 

Nu gør Facebook dit detektivarbejde en smule sværere. Facebook har nemlig lanceret en ny beskedfunktion, som gør, at man kan slette sine beskeder, så de ikke kan findes frem til igen. Beskederne bliver simpelthen krypteret, så hverken du, Facebook eller nogen som helst andre kan læse beskederne, efter de er slettet. 

Man kan vælge, hvor lang tid beskederne skal kunne ses, og hvis man eksempelvis vælger, at beskeden kun skal kunne læses i to minutter, bliver beskeden automatisk slettet to minutter efter, at den er blevet åbnet af modtageren.

Hvordan virker det? 

Måske vil du i virkligheden gerne selv bruge den nye funktion? Her kan du se, hvordan den hemmelige beskedfunktion virker. 

1. Du skal downloade Facebooks Messenger-app, før du kan bruge funktionen.

2. Gå ind i Messenger, og vælg den person, som du gerne vil sende en besked til. Tryk på personen, så du kommer ind på denne side. 

3. Her vælger du "Hemmelig samtale", og vupti, din samtale er krypteret.

4. Hvis du gerne vil have, at beskeden kun skal kunne læses i et bestemt antal sekunder eller minutter, trykker du på det lille stopur i menufeltet og indstiller tiden.

Prøv den nye beskedfunktion af, og se, hvad du synes. Og hvis du finder ud af, at din kæreste også bruger den hemmelige funktion, så husk, at din kærestes hemmeligheder måske ikke er altødelæggende og forfærdelige. Måske er han rent faktisk bare ved at arrangere den absolut mest romantiske date for jer? I så fald er det helt, helt okay med os, at han gemmer på en hemmelighed eller to! 

Vil du følge med i, hvad vi ellers laver på Woman-redaktionen?