Sådan får du orden på hans ungkarlehybel med et snuptag

Helt uden han behøver bemærke det!

16. marts 2016 af Maria Jensen

Hey drenge og piger. Jeg dater en utrolig skøn fyr, som jeg er meget glad for. Han har en rigtig singlefyr/ungkarle lejlighed, som jeg godt kunne tænke mig at få lidt mere lækker og orden på... Jeg ville gerne have jeres gode råd til, hvordan jeg uden han opdager det for meget, kan få lidt mere orden på lejligheden :-)

- Patricia, 22 år

Vi har virkelig svært ved at tro, at vi er de eneste, der har prøvet at træde ind i en flirts lejlighed for første gang, og omgående have lyst til at vende 180 grader flygte ud af døren igen.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at en mand har matchende puder, plaider og duftlys i vindueskarmen, og vi er bestemt ikke sippede, tværtimod faktisk. Der er bare et eller andet ved store klodsede højtalere, gamle pizzabakker på sofabordet og playstationspil og controllere spredt sporadisk ud over gulvet, der ikke rigtig får os i kærlighedshumør.

En af vores læsere har det givetvis på samme måde, for hun har spurgt kvinderne og mændene på Hvadsynes om råd til, hvordan hun kan få lidt orden på kærestens lejlighed, uden at han nødvendigvis behøver vide det.

Læs mændenes svar her

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.