© iStock | Tinder

Sådan bliver du et hit på Tinder

12 geniale tips fra kvinder med Tinder-succes

18. september 2015 af Sara Møller Christensen

1. Snag på Insta

“Jeg tjekker altid mændenes Instagram-profil, hvis de har tilknyttet sådan én. Her får jeg et meget bedre indtryk af, hvem de er, hvad de går op i, og vigtigst: om de har humor og selvironi! Det kan altså være lidt svært at se på fire billeder og en to linjer lang profiltekst."
Lise, 28 år

2. Like, like, like

“Mit motto er: Hvis du er i tvivl, så like! Du ved aldrig, om ham med de halvdårlige billeder er skidesjov og charmerende – og om ham med de lækre billeder er vildt kedelig. Du kan altid slette senere, hvis det ikke var et godt match.”
Karina, 30 år

3. Gem ikke det bedste til sidst

“Læg dine bedste billeder først. De fleste ser kun det første billede – eller måske et eller to mere, hvis du er heldig. Derfor er det dumt at have et rigtigt pletskud liggende som billede nummer fem.”
Trine, 23 år

 

4. Brug dine egne ord

“Jeg er helt allergisk over for citater som profiltekst, og jeg kan forestille mig, at mange af mændene på Tinder er det samme. Find på noget selv. Det behøver jo ikke være Søren Kiekegaard værdigt.”
Ane, 29 år

5. Frem med figuren

“Du skal altid have mindst ét fuldfigursbillede på din profil. Du behøver hverken stå i kropsnær kjole eller bikini, men det er vigtigt for de fleste mænd, at de lige kan danne sig et indtryk af din krop. Du vil da også gerne selv have set hele pakken, før du går på date med en mand, ikk'? Og med pakken mener jeg ikke ‘pakken’...”
Louise, 31 år

6. Vær kæk

“Det er min overbevisning, at mænd elsker sjove kvinder, ligeså højt som vi elsker sjove mænd. Prøv at være lidt sjov og kæk, når I skriver sammen – og vis, at du ikke tager dig selv for højtideligt. Det er et hit!”
Jeanette, 25 år

7. Mig og vennerne

“Vis, at dit liv er andet end selfier i sengen og på badeværelset. Hav også nogle billeder på din profil, hvor du laver noget sjovt med dine venner, er ude at rejse eller dyrker en sport. De skal selvfølgelig ikke ligge forrest, men de skal være der!”
Maria, 26 år

8. Tag initiativ

“Skriv først. Seriøst, mændene elsker det!”
Jennifer, 22 år

 9.  Brug teksten

“Der er en grund til, at der er lavet plads til en profiltekst, for det kan godt være, at udseendet betyder meget på Tinder, men det betyder ikke alt! Vis, at du er andet end et kønt ansigt ved at skrive lidt om dig selv. Min erfaring er, at det kan være en ret simpel tekst og stadig gøre en stor forskel for, hvordan mændene opfatter dig.”
Mette, 27 år

10. Ud i virkeligheden

“Skriv sammen i maks. en uge, før I mødes i virkeligheden. Det er min regel, og den virker! Du bliver meget bedre til at date, når du ‘tvinger’ dig selv til det, og du spilder ikke tiden på at skrive med en masse mænd, som du har nul kemi med i virkeligheden.”
Tina, 25 år

11. Led efter personligheden

“I starten gik jeg kun efter udseendet på Tinder, men det var en fejl. Jeg mødte ingen interessante mænd med den fremgangsmåde. Nu prøver jeg i stedet at danne mig et indtryk af hans personlighed. Viser hans billeder, at han har fede interesser? Humor? Et liv? Og har han skrevet noget sjovt om sig selv? Det er da vigtigere end hans selfie-skills!”
Kathrine, 26 år

12. Cliff hanger

“Jeg har haft rigtig god succes med at slutte min profiltekst af med en opfordring eller udfordring til mændene. Det virkede både godt, da jeg var flyttet til en ny by og skrev, at jeg manglede nogle til at vise mig rundt, og da jeg skrev, at jeg var uovervindelig i Backgammon.”
Ida, 28 år