Kvinde flirter på SMS
Scor ham ved at flirte på SMS. © Getty Images

Sådan flirter du på sms

Få hans telefon til at vibrere og hans hjerte til at banke...

10. februar 2019 af Mette Andrea Boesgaard

Indrømmet: Sms'er kan være farlige – intet kan så hurtigt skabe splid mellem to elskende som et par ord, der bliver misforstået, og det sker let på sms. 

Få ham til at falde for dig over sms

Men de små telefon-beskeder er faktisk også et ganske glimrende kærligheds-aggregat! En sms er nemlig en genial metode til at føle dig lidt frem, hvis du vil lure, om din udkårne også er vild med dig. Og de kan såmænd også sparke nyt liv i et gammelt forhold. Det handler bare om at bruge sms'erne til noget af det, de er rigtige gode til: En god flirt!

Er du klar til en sms-flirt? Så fat telefonen og læs med her, hvor Woman giver dig de gode råd til, hvordan du flirter via sms. 

Kvinder sender sms
Få ham til at falde for dig over sms!© Getty Images

Tænk på din timing

Du får størst succes med din sms-flirt, hvis du ved, at modtageren er i en situation, hvor han rent faktisk har tid og overskud til at svare på dine lumre beskeder. 

Undgå tidspunkter, hvor du ved, han har møgtravlt, men pir ham gerne med en sms, hvis han er fanget et sted, hvor han ikke kan få fat i dig, for eksempel når han er ude med vennerne eller når han kører i tog.

Inden du trykker send, så husk, at det tidspunkt, du sender beskeden på, kan være lige så sigende, som hvad du har skrevet i sms'en. Hvis du sender en sms klokken to om natten i en brandert, siger du “jeg har fået et par drinks, og jeg er lidt overmodig og lun i trussen”.

Sender du den samme besked mandag morgen betyder den mere: “Jeg er en følsom sjæl, der synes du er skøn hele tiden – ikke bare efter 5 cocktails”.

Kvinde med telefon sender sms
Hvordan du scorer ham over sms? Jo, nu skal du høre.© Getty Images

Tag det roligt

Åbn samtalen med et let og uforpligtende spørgsmål a la: “Hvordan gik mødet på jobbet/din eksamen/noget andet, du ved din flirt lige har oplevet?” Det er en god start, der lige giver dig mulighed for at føle dig frem og lure om den udvalgte mand er med på lidt sms-lir. 

Forsæt så flirten med komplimenter, kærlige drillerier og frække hentydninger. En anden måde at flirte på er ved at stille en smule frække spørgsmål eller komme med sexede løfter for fremtiden.

Vælg ord med omhu

Humor er en skøn ting, men vær forsigtig når du bruger det i sms'er. Ironi og sarkasme kan man ikke læse, og dine ord kan meget let blive misforstået! Pas også på at bruge smileys og symboler (særligt hvis du bruger ordbogen på din telefon, den kan skrive noget helt andet, end du egentlig mener!) – de kan let blive opfattet helt anderledes, end du egentlig mente dem. Drop også forkortelserne – en forvirrende sms er ikke spor sexet!

Kvinde griner af en sjov sms
Send flirtende beskeder over SMS. © Getty Images

Vær munter

Fordi du ikke ser på den person, du flirter med, kan du let blive grebet af din flirt og ende med at fortælle ham, du sms'er med, hvor meget du forguder ham. Lad være – han tror bare, at du er klæbende og desperat! Hold i stedet sms'erne korte, lette og i en sjov tone, og undgå for enhver pris kedelige eller decideret triste emner.

Tjek nummeret

Før du sender en fræk besked, så husk at dobbelttjekke, at du sender den til den rigtige! Det lyder indlysende, men det kan let blive meget pinligt at skulle forklare din far, hvorfor du skrev, at du ville slikke flødeskum af hans inderlår...

Kvinde har lige sendt en sms
Tjek nummeret, inden du sender en flirtende SMS. © Getty Images

Flirt på SMS og vis ham, at du vil ham

Hvis en sms får dig til at smile eller le, så skriv til din flirt, hvordan du reagerede. Han sidder langt væk og kan ikke se dig og din reaktion, og flirten på SMS kan let dø ud, hvis I ikke begge to holder den gående med god feedback. Det virker også meget opmuntrende og bekræftende at få at vide, at sms'en faldt i god jord.

Besegl aftalen

Vittig flirt, søde komplimenter og god strategi skulle nu resultere i, at din sms-flirt er godt i gang! Måske har han allerede ringet dig op eller bedt dig ringe, men hvis det ikke er sket, så gør det selv. Du har jo trods alt den perfekte indledning: Du ville bare lige sige, at du var helt vildt pjattet med hans sms...

På Woman.dk anerkender vi alle seksualiteter. Af sproglige årsager er denne artikel ved første øjekast målrettet kvinder med partner af modsatte køn, men “han” kan til enhver tid udskiftes med “hun” eller "vedkommende".

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.