Kærestepar der hygger i tæppe
Find ud af, om han er en fuckboy. © Getty Images

Sådan spotter du en fuckboy

Der er 5 tegn, du kan lægge mærke til

14. marts 2019 af Amalia Kristiansen

Har du mødt en sød fyr, men du er i tvivl om, hvad han har af hensigter? Vi har samlet fem råd til, hvordan du lynhurtigt kan spotte, om han er en fuckboy

Katrine Berling, der er sexolog, parterapeut og orgasmeekspert, anbefaler, at du altid er ærlig om dine egne hensigter. Hvis du er ærlig, så vil manden oftest også være det.

Selvom det kan være skræmmende at sige, at du leder efter en kæreste, så er det positivt at være ærlig fra start. Hvis det skræmmer ham væk, at du gerne vil have en kæreste, så spilder han heller ikke din tid, så du kan gå på jagt efter den rette.

Vi har her samlet Katrine Berlings tips til, hvordan du kan finde ud af, om han blot er en fuckboy.

1. Date uden for hjemmet

Hvis I starter med at date uden for hjemmets fire vægge, kan du hurtigt finde ud af, om han vil mere end bare i bukserne på dig. En fuckboy vil nemlig oftest ikke tage med dig på café, ud at gå eller lave andet, hvor I ses offentligt sammen. Der findes mange muligheder for sjove dates udenfor hjemmet. 

Par på stranden
En fuckboy vil ikke tage på stranden med dig. © Getty Images

2. Behold bukserne på lidt endnu

En, der er nysgerrig på, hvem du er, vil gerne vente på sex. En fuckboy har oftest ikke tålmodighed til at vente for længe på, at du lukker op for den varme hane, for så er han allerede på vej til den næste. 

Katrine Berling forklarer også, at det godt kan lyde gammeldags at vente med at dyrke sex, men at det kan gavne at opbygge en spænding og energi imellem jer, inden I går i lagnerne. 

3. Overensstemmelse i det han siger og gør

Hold øje med, om de ting, han siger, han vil gøre rent faktisk bliver gjort. Hvis han giver udtryk for, at han savner dig, så bør han også tage initiativ til, at I kan ses igen. 

4. Hvis han pludselig får travlt

Hvis han efter sex får meget travlt med at komme ud ad døren, kan det også være et tegn på, at han ikke er interesseret i andet end sex. Nyder han derimod at være sammen med dig både før, under og efter sex, så kan det være et tegn på det modsatte. 

Par der kysser
En fuckboy får oftest travlt efter I har været i lagnerne. © Getty Images

5. Stilhed er også kommunikation

Når I ikke er sammen, skal I gerne have en form for kommunikation. Nogle mænd (og kvinder) orker ikke at skrive hele tiden, men det betyder nødvendigvis ikke, at han ikke er interesseret.

Hvis der dog pludselig er stilhed, og du ikke hører fra ham i flere dage, så kan det være, at du skal trække følehornene tilbage.

Når I er begyndt at date, og han viser tegn på, at han gerne vil dig og måske er en potentiel kæreste, så drop spillet. Du skal vise ham, hvem du er, og det gør du bedst, når I ikke har et spil imellem jer. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori