Par på date på cafe
Hvad er hans intentioner efter første date? Det er et svært spørgsmål at stille! © Getty Images

Undersøgelse afslører, hvilke 5 samtaleemner vi ikke vil tale om på første date

Undgår du også helst at tale om det?

8. maj 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Første date med en ny flirt kan være spændende og skræmmende på flere forskellige måder. Hvis daten er gået godt, og du føler kemi med dit nye match (som du måske har fundet på en dating app?), er der sandsynligvis et særligt spørgsmål, du er nødt til at diskutere med veninderne efter den første date: Hvilke intentioner har ham den søde?

Det er ikke overraskende, hvis du taler med veninderne om det frem for med din date, for det er nemlig et spørgsmål, som danske singler ikke har mod til at stille. Det viser en ny undersøgelse fra datingappen Happn. 

Skræmmende emner at tage op på en date

35 procent af danskerne tør ikke spørge deres date om vedkommendes hensigter. Penge, tidligere partnere og politiske holdninger ligger også øverst på listen over spørgsmål, som singler ikke tør stille på første date. At tale om datens familierelationer har vi danskere dog intet problem med, og kun 14 procent ville have undgået denne type spørgsmål.

Undgår du også helst disse 5 emner på første date?

Nogle gange kan det være svært at vide, hvilke spørgsmål du skal stille din date. Der er naturligvis ingen forbudte samtaleemner, men undersøgelsen kan give et fingerpeg om, hvilke samtaler danske singler helst ikke kaster sig ud i på en date. De fem svære samtaleemner er:

  1. Penge
  2. Ekskærester
  3. Intentioner med daten
  4. Mål med forholdet
  5. Politiske holdninger

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori