Forældre læser deres døtres Tinder-beskeder op
© YouTube

Se den ULTRA pinlige video, hvor forældre læser deres døtres sleske Tinder-beskeder højt

“Jeg vil lave en app, så jeg virtuelt kan stikke min p** i din mund”

20. marts 2017 af Katrine Vendelbo

Vi har vist alle en pinlig forælder (eller to), og ingen kan på samme måde som din gode gamle mutti gøre dig seriøst teenageflov. Noget, der dog topper alle niveauer af flovhed, er, når dine forældre får del i dit intime (sex)liv. 

Du er måske også en af de uheldige, der er blevet opdaget af dine forældre, mens du var godt i gang med kæresten på lagnerne? Seriøst ubehageligt og pinligt!

Det er, som om sex og forældre er en uhyggelig kombination, der helst SKAL undgås, men alligevel har nogle unge kvinder valgt at vise deres ret så lumre Tinder-beskeder til deres forældre. 

Hvorfor, spørger I? Well, for vores alle sammens underholdnings skyld! Men vi er nu ret sikre på, at de fortryder bittert nu... 

“Vil du sidde på mit ansigt?”

Forældrene er lige ved at få ordene galt i halsen, når de skal læse sætninger som “Vil du sidde på mit ansigt?” og “Jeg vil lave en app, så jeg virtuelt kan stikke min p** i din mund” højt. 

(Online) dating kan i forvejen gøre os alle pinligt berørte, men kan du forestille dig noget mere flovt, end at dine forældre bliver en del af det – nej, vel? 

Se den seriøst tåkrummende (og alt for grineren) video nedenfor – og tak Gud for, at din mor eller far IKKE har set dine lumre Tinder-beskeder!