Sexblog: En risikabel leg med følelser

© iStock

FORTSÆTTELSE! Kort efter jeg havde skrevet om teknik-fyren (fyren fra mit arbejde, som jeg satte en jagt ind på, fordi jeg kedede mig), så døde den på mange måder. Han var pludseligt ikke den søde person, som han havde været i starten, hvor vi snakkede, lavede sjov og hyggede, når der ikke var andre på arbejdet. I stedet blev han forvirrende, og han fik sagt nogle mindre pæne ting. Han bad mig blandt andet om at slå ham og skubbe ham væk, hvis han så meget som prøvede at kysse mig (hvorfor, forstår jeg stadig ikke - og det gør han faktisk heller ikke...). En uge efter vendte han endnu engang bøtten 180 grader. Nu var han igen den søde, tilbageholdende fyr. Han tilbød at komme for at bære mine indkøbsposer op, da jeg havde handlet alt for meget (det var fucking tungt!) og holde filmaften (NEJ, vi knaldede ikke).

Vi begyndte at ses meget tit, og det var mega hyggeligt. Vi blev hurtigt fortrolige og tætte. Han er en “nusser”, og jeg gav ham lov til at putte og nusse med den tanke, at det var som tak for hjælp med blandt andet indkøbene. Hans hænder og læber begyndte dog at gå på opdagelse... WTF?!

Snigeren

Det startede i det små med ham. Han komplimenterede mig meget, specielt mine øjne, som han kunne forsvinde i. Jeg gled af på komplimenterne ved at sige, at jeg godt vidste, hvor lækker jeg var, men tak alligevel. Ud af det blå blev et besøg til hans forældres hjem bragt på banen. I det offentlige gav han mig tydeligt mere opmærksomhed - hvilket alle kunne se. Derudover begyndte han i smug at nusse mine ben og andre uskyldige steder.

Stædigt benægtede jeg nogen som helst følelser fra hans side (veninderne derimod sagde, jeg løj for mig selv). Fra starten havde jeg mindet ham om, at der ikke ville blive noget fra min side, så jeg havde jo intet gjort galt.

Opdaget

En dag på arbejdet så min kollega åbenbart et blik, han gav mig, hvorefter hun vendte sig om mod mig, kiggede mærkeligt og spurgte, om der foregik noget. Min ikke-eksisterende respons gjorde, at hun trumfede sin mistanke med sætningen “bare den måde han kigger på dig! Det er så tydeligt!”. Jeg måtte gå til bekendelse og erkende, at jeg var gået for vidt, og han var blevet ramt. Sammen planlagde vi, hvordan jeg kunne nævne besøg af Wonderboy indenfor hans rækkevidde for at få ham tilbage i vennezonen (desperat håb om at det ville få ham til at indse, at eventuelle følelser og lyster IKKE var gensidigt).

“Point of no return”

Nu måtte samtalen om vores venskab indfinde. Jeg fortalte ham, at hans venskab (ordet ven og venskab blev brugt alle tænkelige steder!) betød for meget for mig til at sætte det over styr med sex, og at jeg vidste, hvad der ville ske. Han var for følsom, og jeg ville såre ham, som jeg havde gjort så mange gange før. Han sagde, at det havde altid været ham, som sårede tøserne, og derfor var det underligt at stå på “deres side”. En fælles bekendt (og hans ven) havde sagt nøjagtigt de samme ting til ham som jeg - hold dig fra hende, hun er farlig - og ’teknik-fyren’ havde faktisk måtte erkende, at han var enig.

Så nu har vi en pause fra hinanden, hvor han føler efter, om hvorvidt vi kan være venner eller ej.

 

/Don’t do the crime if you can’t do the time - Lexie

Miss Lexie er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex. Om bloggen skriver hun blandt andet: ”Dette er en blog, som er til for at skabe større forståelse for kvinder, som knalder uden følelser – helt ærligt, vi lever ikke længere i 1920’erne. Derudover ser jeg også bloggen som en måde at arbejde med mig selv på, når jeg helt uoverlagt opfører mig som et kæmpe røvhul overfor fyre. Og mest af alt håber jeg, at det vil underholde og til tider provokere jer læsere. I vil ikke få alt af vide om mig, da jeg må beskytte mig selv og dem omkring mig. Og jeg er heller ikke i gang med at skrive en pornografisk roman. Men jeg lover til gengæld, at I får mig uden filter."  

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.