Sexblog: Hvad er der lige med de der ekskærester?

© iStock

Kære læsere

Jeg har det som om, mine ekskærester hjemsøger mig. I det øjeblik jeg stopper med at tænke på dem, kommer de på en eller anden måde væltende ind i mit liv igen.  Et eksempel er den ekskæreste, som jeg jævnligt er stødt på, mens jeg kom gående hånd i hånd med min nuværende kæreste. Det er pænt akavet, eftersom forholdet sluttede med, at han efter en diskussion ignorerede mig, når jeg kontaktede ham.

En mere kompliceret situation med en anden ekskæreste udspillede sig i sommers – mere præcist den dag, Mr. Boyfriend og jeg offentliggjorde vores forhold. Jeg blev pludselig ringet op af min første kæreste, som jeg ikke havde haft kontakt med i rigtig lang tid. Han havde akut brug for at snakke, og han mente, at jeg var den eneste, der kunne hjælpe ham.

Jeg har altid haft et ømt punkt for netop denne ekskæreste, fordi han var min første kærlighed. Derudover er han en ung mand, som har det meget svært, så det var hårdt for mig at afvise ham, da han rakte ud efter min hjælp. Samtidig sad jeg tilbage med en paranoid følelse af, at han ville sabotere mit forhold til Mr. Boyfriend. Hvorfor skulle ex’en ellers kontakte mig lige præcis den dag, at mit nye forhold blev officielt?

Fra kærester til fremmede   

Det virker sikkert mærkeligt, at jeg tænker sådan, men det er sket før. Jeg havde enormt svært ved at komme mig over min første kæreste, fordi vi stadig elskede hinanden, da vi slog op. Vi afsluttede vores forhold, da vi havde alt for mange konflikter, som gjorde det umuligt for os at være sammen.

På trods af det havde vi, efter vores break-up, flere genforeninger fyldt med hed sex og dybe kærlighedserklæringer, hvor jeg droppede andre fyre for at være sammen med med min ex. Alligevel var lykken kort, fordi vi blev ved med at vende tilbage til de samme skænderier, som vi havde, da vi var kærester første gang.

Efter vores utallige forsøg på at genopbygge forholdet, prøvede vi at være venner i en periode. Det blev hurtigt problematisk, eftersom den seksuelle spænding mellem os ikke forsvandt, så når vi var alene, kneppede vi. Derfor blev vi enige om, at den eneste løsning var at stoppe med at ses. Måske skyldes mit anstrengte forhold til ekskærester, at jeg har været så intim med det her menneske, som efter bruddet ender med at blive en fremmed.  

Sex med en ex

Men hvad er der så specielt ved at dyrke sex med en ex?

Min erfaring er, at der er flere ting, der kan spille ind, når man beslutter sig for at have sex med sin ex. I mine tilfælde har årsagerne været meget forskellige. Med min første ekskæreste var det på grund af savn. Andre gange har det været følelsen af tryghed ved, at vi allerede kendte hinanden seksuelt, der har fået mig til at ’genbrugsknalde’. På den måde vidste jeg, hvad begge parter fik ud af det.

Der er mange argumenter for at knalde med din ex. Mit råd er at overveje konsekvenserne ved at gøre det, inden du springer i seng med din tidligere kæreste. På grund af kærlighedshormonet oxytocin, som udløses efter sex, er der nemlig risiko for, at de gamle følelser mellem jer blusser op på ny, og hvis det kun sker for dig, skal du overvinde de samme kærestesorger endnu engang.

Efter min mening er den bedste måde at komme over en mand at komme under en ny.

Miss Felicity

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Hun drømmer om at blive sexolog, og vil derfor, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv. Miss Felicity er en uafhængig blogger, der blogger om sine personlige holdninger og erfaringer med sex.

Sexblog Miss Grey

Sexbloggen er et online univers, hvor faste sexbloggere fortæller historier fra sit sexliv, singleliv eller parforhold. I dette univers, handler det om at bryde grænser og slippe sin indre sexkilling løs. Sexbloggen drives af Missgrey.dk. Læs mere på hjemmesiden på Facebook eller Instagram. Læs mere Miss Grey på hjemmesiden på Facebook eller instagram

Tidligere bloggere:

MISS VANILLA

Miss Vanilla er en ung kvinde i tyverne og i et fast forhold. Miss Vanilla har kun sex, hvis der er følelser i spil og har aldrig haft sex udenfor et forhold. Dog elsker hun stadig at eksperimentere med sin kæreste. Glæd jer til at læse om alt fra dominans til klassisk vaniljesex.

 

MISS FELICITY

Miss Felicity er en ung kvinde midt i tyverne, som elsker at være social og have tid til sine nærmeste. Men når mørket falder på, ønsker hun at afgive kontrollen til en mand. Miss Felicity drømmer om at blive sexolog og derfor vil hun, udover at dele sine vilde sider med jer, også komme med råd og tricks til et bedre sexliv.

 

MISS LARA 

Miss Lara er en ung kvinde i tyverne. Som singlekvinde er hun konstant på jagt efter den store kærlighed. Hun er en overlever, som på trods af mange mislykkede forhold, stadig rejser sig og kæmper videre. Hun går efter hele pakken og spilder ikke livet med at nøjes. Derfor søger hun vild og grænseoverskridende sex og fylder hendes liv med provokerende og udfordrende oplevelser.