Kvinde spiser chokolade
Det fedeste er klart, at du har hele æsken med fyldte chokoalder for dig selv.© Getty Images

11 ting, du helt sikkert kan genkende, hvis du er single

Hvor upassende på en skala fra 1 til 10, ville det være at tage din bolleven med til din søsters bryllup?

29. marts 2021 af Sarah Østbjerg

1. Der er ingen at være serie-utro. Og som om det ikke var nok, så skal du heller ikke blive enige med nogen, om hvilken serie du skal se – win!

2. Du ved aldrig, hvem du skal tage med som +1. Hvor upassende på en skala fra 1 til 10, ville det være at tage din bolleven med til din søsters bryllup?

3. Du bestemmer alting selv. Og hvis du skal til at diskutere kogetiden på et blødkogt æg, eller hvem der skal tage opvasken, med nogen, så skal det virkelig også være den rette.

4. Der er altid nogen, der liiiige vil sætte dig op med deres ven. Eller bror. Og ja, det er totalt akavet, når du skal se din kollega i øjnene efter den katastrofe af en date, du var på med hendes bror i weekenden!

5. “Nå, har du så mødt nogen?” er obligatorisk ved enhver familiekomsammen. Og dine one-night-stands er de eneste, der passerer for indersiden af din pande, når du bliver spurgt.

6. “Hvorfor er du stadig single?” Med al den frihed, der følger med, synes du ellers, det er ret indlysende. For ikke at tale om, at du ikke behøver dele din Marabou med nogen fredag aften!

7. Du ved ikke, hvem dit næste knald bliver. Det er jo en overraskelse, der i sig selv nærmest kan gøre dig helt opstemt.

8. Du har ingen svigerforældre. Men derimod en hel masse fritid. Som du bruger på at bage. Eller drikke vin. Eller gå tidligt i seng.

9. Alle tror, du søger en kæreste. Og du behøver ikke deres medlidenhedsblikke. Altså wow det er jo SÅ skønt at have hele sengen for sig selv!

10. “Hvem skal nu stå med mig på Crazy Daisys dansegulv klokken tre om natten?”, tager du dig selv i at tænke, når din sidste singleveninde får en kæreste.

11. Men gad vide om din venindes nye kæreste er klar over, at forholdet består af tre? Og her tænker du ikke på hendes kat som det tredje medlem, der skal inviteres til brætspilshygge og pizzanight...

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.