Ezra Fitz fra Pretty Little Liars
Hvis vi nu ikke må vælge vores egen kæreste, så havde vi stensikkert valgt Ezra Fitz! © ABC Family, Alloy Entertainment, Warner Horizon Television

13 ting, du kender, hvis du er kæreste med en folkeskolelærer

I er nødsaget til at rejse i de absolut dyreste perioder på året

3. januar 2019 af Simone Overgaard Aaberg

1. Han tager sit job meget seriøst. Så seriøst at han formår at gøre et relativt simpelt regnestykke til en andengradsligning. (Og vi ville bare vide, hvad kjolen kostede, når de 20 procent var trukket fra…)

2. Han har aldrig sådan rigtig fri fra arbejdet. Der er altid liiige en mail, som skal svares på, eller en opgave, der skal rettes igennem.

3. Han er en MEGET tålmodig mand. Han er nemlig ekstra øvet i at forklare tingene igen og igen og igen… Lige indtil det giver mening!

4. … Af samme årsag er han den perfekte shoppe-makker. To timer i samme butik? Intet problem! (Han kan jo altid bruge tiden på at forberede næste uges undervisning)

5. Han har heller intet imod at tage med i IKEA en søndag eftermiddag sammen med resten af Danmark. Næ nej, kaos er kun noget der foregår i hans 2. klasse.

6. Han kan huske navnene på samtlige familiemedlemmer, du har nævnt for ham. Det er nemlig ingen sag at holde styr på en familie på 30 styk, når han er vant til at skulle huske navnene på mere end 140 elever. Og deres forældre!

7. Han er altid den mest rolige, når der opstår konflikter mellem jer. Ligesom med hans elever ved han, at det ikke nytter noget at stå og råbe ad dig.

8. Skolepige-uniformen er et klart no-go i soveværelset. Det ville simpelthen være for mærkeligt! 

9. Han kan lynhurtigt udelukke 10-15 navne til jeres kommende børn. Efter at have haft flere ballademagere der hed William og Alberte, så er de navne bare ikke en mulighed længere.

10. Han har en helt bestemt holdning til børneopdragelse. Og den skal helt sikkert ikke foregå på samme måde som Antons, Majas, Maltes, Sidsels eller Valdemars…

11. I er nødsaget til at rejse i de absolut dyreste perioder på året. Med hans ferie der følger ALLE børnefamiliers, kæmper I en konstant kamp for at få fingrene i de billige(re) flybilletter.  

12. Det er ALTID ham, der bliver kigget på, når vennegruppens samtale handler om stavemåder, regnestykker, hovedstader og mælkebøttebeplantning. “Det ved Niels, han er jo lærer!”

13. Du er ikke i tvivl om, at han bliver en helt fantastisk far. Med sådan en ro, tålmodighed og dedikation til sine elever, er der ingen grænser for den kærlighed, som din kærestes børn vil få. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori