Blake lively har crush i fire veninde et par jeans
Sådan her har vi vist alle kigget på vores crush...© Alcon Entertainment

14 ting, du kan genkende, hvis du har et crush

At der er tilbud på mælk i dit supermarked minder dig om, at han bad dig række ham mælken i morges

6. maj 2020 af Marianne Fischer, Rie Louise Kirkebjerg

1. Du tjekker din telefon konstant. Har dit crush sendt dig en snap? Nå, ikke? Hvad så med en besked på Messenger? Tagget dig i en meme på Instagram...? *repeat hvert tredje minut hele dagen*.

2. Du forestiller dig, at du og dit crush tager på alverdens sjove dates sammen. Jer to i et par strandstole på Hawaii er jo slet ikke en dum idé. Eller Lalandia, Bilka eller bowlingcenteret. Tja, det er faktisk fuldstændigt ligegyldigt, hvor I er. Bare I er sammen.

3. Tanken om at være sammen med dit crush resten af dit liv skræmmer dig ikke det mindste. Du kan næsten ikke forstå, hvordan du har kunnet undvære ham i dit liv indtil nu.

4. Du vil vide alt om ham. Hvilke sokker han bedst kan lide, og hvad hans yndlingsband var, da han gik i fjerde klasse, er det mest interessante, du længe har hørt. Når du er færdig med at kigge billeder fra familiealbummet, begynder du at tælle hans fregner... over det hele.

5. Colgate ringer og spørger, om de må bruge dig som kampagnemodel. De har hørt om kvinden, der ikke kan stoppe med at smile.

6. Du tænker på ham hele tiden. Hvilket er grunden til, at du ikke kan lade være med at smile.

7. Alt minder dig om dit crush. At der er tilbud på mælk i dit supermarked minder dig om, at han bad dig række ham mælken i morges. 

8. Han dukker op hele tiden. Eller det tror du, han gør. Du ser ham både på dit arbejde, når du træner og i lejligheden overfor dig. Der håber du dog ikke han er. Det ville være underligt.

9. Dit crush' lejlighed er dit yndlingssted. Hvorfor overhovedet gå udenfor? Du har alt, hvad du skal bruge i hans lejlighed – ham. Selv hans rod er charmerende.

10. Du føler dig tryg i hans selskab. Når han er ved din side, kan der ikke ske noget dårligt.

11. Du bliver blind. Du har fundet verdens mest fantastiske person. Intet, han gør, er forkert. Når du er forelsket og har et crush, er du kun opmærksom på de positive sider – du kan faktisk slet ikke få øje på de dårlige.

12. Jeres sang får naboerne til at klage. Den første sang, I kyssede til, er blevet jeres sang. Det bestemte I i fællesskab (måske mest dig, men han sagde jo ikke nej). Og nu er det den eneste sang, du hører. Igen. Og igen.

13. Du mister kontrollen og bliver skør. Du prøver at bevare roen, men du svinger mellem lykke, forøget energi, søvnløshed, hjertebanken, panik, glæde, nervøsitet. 

14. Alle dine sætninger starter med dit crush' navn. Det er klassisk, og du har forsøgt at undgå det, men det er fysisk umuligt for dig at have en samtale uden at nævne ham.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.