Dobbeltdate med to par
Vi ved ikke med jer, men vi synes, at den her dobbeltdate ser ret sjov ud! © Getty Images

7 geniale ting, I kan lave på en dobbeltdate

I skal på dobbeltdate, men hvad skal I lave?

20. februar 2019 af Amalia Kristiansen

Det kan godt være lidt grænseoverskridende at tage på dobbeltdate, men ikke desto mindre er der virkelig mange grunde til, at dobbeltdates er en god idé. Du kan dobbeltdate, uanset om det er med din veninde, din kæreste, et vennepar eller en fyr, du ikke har mødt før.

Hvis I er blevet enige om at tage på en dobbeltdate, mangler I måske inspiration til, hvad I kan lave (så I også undgår, at det bliver akavet). Herunder har vi samlet syv gode idéer til, hvad I kan lave på jeres første dobbeltdate. 

1. Klatring

Hvis I er til den aktive date, så kan I tage ud og klatre sammen. Der findes mange forskellige former for klatring, hvor I både kan klatre ude i skoven, på klatrevæg eller high-roping, som er en slags forhindringsklatring i højder.

Det er helt sikkert en anderledes date, som I vil huske. I kan sammen støtte hinanden, hvis det bliver hårdt eller udfordrende og ikke mindst grine af det sammen efter. 

2. Ølsmagning

Alkohol løsner altid lidt op for stemningen, så hvis I er lidt utilpasse ved situationen, er ølsmagning jo virkelig oplagt. 

Samtalen vil helt sikkert glide nemmere, når I har fået de første procenter indenbords, og det kan jo være, at det ender i en sjov bytur. Hvis ikke du er til øl, selvom du har forsøgt at lære det, så kan I også tage på vin- eller ginsmagning. 

Ølsmagning dobbeltdate
Alkohol løsner altid op for stemningen, så tag til ølsmagning på dobbeltdaten. © Getty Images

3. Escape Room

At tage i Escape Room er blevet virkelig populært de seneste år. I lærer hinanden at kende på nogle helt andre områder end normalt, fordi alle er tvunget til at tænke kreativt.

Escape Room går ud på, at I bliver lukket inde i et rum, hvorefter I har et specifikt antal minutter til at komme ud, og I kommer kun ud ved at løse gåderne. Det garanterer en anderledes og sjov date.

4. Brætspilscafé

Der findes så mange spil, som er sjovere, når I er fire frem for to. Derfor er det oplagt at tage på spilcafé, hvor I sammen kan dyste mod hinanden i alverdens spil. 

Men pas hellere på med denne form for date, hvis du er en dårlig taber – det kan nemlig ende ud i en rigtig akavet date. 

5. Koncert

Det kan være en god idé at finde et band, alle godt kan lide. I kan derefter tjekke, om de spiller en koncert nær jer i den nærmeste fremtid. I kan også vælge at tage til et sjovt karneval

På den måde kan I arrangere en date ud i fremtiden, så I også lige kan nå at samle mod til jer, hvis det der dobbeltdating er lidt grænseoverskridende. 

Koncert dobbeltdate
Saml jer mod til dobbeltdaten og arranger en koncert lidt ude i fremtiden. © Getty Images

6. Roadtrip

En god roadtrip gennem Danmark er oplagt, hvis I skal teste, om I matcher godt i en sangduet. Der er så mange fine steder, I kan køre hen, og det er oplagt at få en god snak på vejen, så I alle lærer hinanden bedre at kende.

Pak eventuelt en skøn picnic-kurv, så I kan lave et hyggestop på turen. 

7. Comedy

Hvis I tager til comedy sammen, er I næsten garanteret en sjov dobbeltdate, når I har noget at grine af sammen. Hvis du værdsætter at date nogen, som har god humor, er comedy helt klart et rigtig godt valg.

Hvis dobbeltdaten går godt, og I har samme humor, kan I altid afslutte aftenen med en god cocktail ude i byen.

Hvis ikke nogen af ovenstående aktiviteter er noget for jer, er det kun fantasien, der sætter grænser, og ellers kan I altid finde andre gode idéer til dates

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori