© iStock | Bumble

Træt af creepy Tinder-beskeder? Prøv den nye dating-app Bumble

Nu er det din tur til at skrive ‘How YOU doin'?’

8. oktober 2015 af Sara Møller Christensen

Selvom vi ikke er meget for at indrømme det, så forventer mange af os stadig, at manden skriver først på diverse datingtjenester. Ja, måske synes vi næsten ligefrem, det er lidt forkert at skrive først, fordi ‘det jo er mandens job’. Gammeldags, men sandt. Og det betyder samtidig, at vi må finde os i alle mulige mærkelige beskeder fra underlige Tinder-typer

Men det vil en ny dating-app ved navn Bumble nu gøre op med. Den tvinger nemlig kvinden til at skrive først (og hvis du skal tro disse kvinder med succes på Tinder, er det ikke nogen dårlig idé at gøre det). 

Bumble fungerer i høj grad ligesom netop Tinder, hvor du kan indstille dine søgekriterier efter alder og afstand, hvorefter du får vist et udvalg af mænd, som du skal swipe ja eller nej til. Men når du får et match med en mand, er det kun dig, der kan skrive til ham – og du har kun 24 timer til at gøre det.

Derefter forsvinder matchet definitivt, medmindre manden synes, du er så interessant, at han vælger at give dig 24 timers ekstra frist. Men det kan han kun gøre med én kvinde om dagen. Tanken er, at skal tvinge nogle af os kvinder ud af busken og gøre det mere legitimt for os at skrive først. Og ja, så kan det forhåbentlig også udrydde nogle af de creepy kommentarer, som vi alle har prøvet at få.

Men det er ikke det eneste, der er adskiller Bumble fra Tinder. App'en har nemlig også en funktion, som alle, der har prøvet Tinder, har sukket efter: nemlig en ‘fortryd-knap’. Eller... det er faktisk ikke en knap, men hvis du kommer til at swipe en godte til venstre, kan du ryste telefonen og få ham tilbage i dit feed. Smart!

Du kan downloade app'en på Bumble.com.