Udseende eller charme? Det skal du gå efter på Tinder

Mændene fra hvadsynes.woman.dk deler deres datingstrategi og fortæller, hvad der virker

28. juni 2016 af Louise Elisabeth Bartels og Kathrine Priergaard Lund

“Jeg har det, som sikkert mange andre, at jeg udelukkende går efter om jeg finder fyren attraktiv på tinder. Men er blevet skuffet så mange gange efterhånden, jeg vil ikke generalisere, men de fleste gange er de lækre fyre nogle douchebags. 

Så jeg har tænkt på at jeg skal stop med at være så overfladisk! Lige nu skriver jeg med en fyr, han virker rigtig sød og oprigtig, men han er overhovedet ikke min type udseendesmæssigt, men overvejer at spørge om han har lyst til at ses alligevel, fordi det kunne da være at han bare er helt fantastisk. 

Hvad mener i om det? Og har I selv prøvet at lægge jeres dating strategi om? Vil også gerne høre jeres oplevelser.”

- Kvinde

Tinder er et fantastisk sted at møde kærligheden, men ofte støder du ind i et hav af frøer, før du møder prinsen. Og hvordan kan du vide, om ham du skriver med ikke bare er en douchebag. Det korte svar er, at det kan du aldrig vide dig sikker på. Ligesom du heller ikke kan vide dig sikker på om en frø, du dater, på sigt kan blive en prins.

Så skal du vælge ham den flotte eller ham den søde med en sjov Tinder profil tekst, når du swiper?

Læs her, hvad mændene synes, vores læser skal gøre

Brænder du inde med et spørgsmål, du gerne vil have svar på? Så spørg mændene på hvadsynes.woman.dk. Her kan du også kommentere på mændenes svar samt læse andre kvinders spørgsmål.