Kvinde kigger efter mand
© iStock

Undersøgelse viser, hvilke kendisser vi danske kvinder helst vil på date med

En virkelig flot Game of Thrones-skuespiller har en helt speciel plads på listen

13. marts 2018 af Rie Louise Kirkebjerg

Hver dag ser vi kendisser på tv, Instagram og i medierne, så det er slet ikke så underligt, at vi også fantaserer om dem. Nu viser en undersøgelse, hvilke kendte ansigter vi kvinder især har et godt øje til. 

Vi vil gerne på date med Nikolaj Coster-Waldau

Det er datingappen Happn, som har foretaget undersøgelsen. Her blev 2.231 brugere spurgt, hvilke kendisser de drømmer om at date.

På en førsteplads med 67 procent af stemmerne finder vi skuespiller Nikolaj Coster-Waldau, som vi blandt andet kender fra sin rolle i Game of Thrones. Også i The Other Woman, hvor Nikolaj spiller Cameron Diaz' utro kæreste, får vi lov til at savle over hans gudeskønne udseende. 

På en anden- og tredjeplads ligger også et par kendte skuespillere. Nemlig Mads Mikkelsen med 30 procent af stemmerne og Viggo Mortensen med 25 procent af stemmerne. 

Kongehuset markerer sig også lige, for på fjerdepladsen har vi Prins Nikolaj, som 10 procent drømmer om at date.

Mændene vil gerne date Caroline Wozniacki

Mændenes drømmedates spænder fra den verdenskendte tennisspiller Caroline Wozniacki med 41 procent af stemmerne til den tidligere Victoria’s Secret-model Helena Christensen, som 32 procent drømmer om at date. Tredjepladsen går til bloggeren Mascha Vang med 27 procent af stemmerne.

Mon du og dine single-veninder er enige i denne undersøgelse? 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.