Undskyld, jeg var en idiot ...

Hvorfor sårer mænd os så frygteligt? I det nye Woman kan du læse tre mænds fortællinger om, hvorfor de opførte sig grimt over for kvinder

31. januar 2014 af Mette Andrea Boesgaard

“UNDSKYLD, AT JEG LØJ FOR DIG"

25-årige Mathias ville ikke have en kæreste, men gerne sex. Derfor lod han Ida tro, han var interesseret, indtil han pludselig stoppede med at ringe og skrive

“Hvordan kan det være, jeg ikke har mødt nogen af dine venner endnu?”

Ida og jeg har haft en hyggelig aften med pizza, film og sex. Jeg ved, hvor gerne hun vil have, at vi skal være kærester. Men jeg vil bare gerne fortsætte med at have sex med hende. Jeg svarer, at muligheden nok bare ikke har været der, og begynder at kilde hende for at aflede hendes opmærksomhed.

Vi har knaldet i to måneder. Jeg mødte hende gennem nogle fælles venner til en fest og prøvede at få hende med hjem. Det ville hun ikke, men hun tilføjede mig i stedet på Facebook. Vi var på et par dates, før jeg fik lov til at knalde hende. Vi begyndte at ses mere regelmæssigt, men altid hjemme hos hende og i forbindelse med sex.

Jeg holder fast i, at det skal være sådan, for så kan jeg sige til mig selv, at vi ikke er kærester. Jeg ved, det er tarveligt, men det er god sex, og jeg har ikke lovet hende noget. Hvis hun vil have et klart svar, kan hun bare spørge. Jeg har slet ikke lyst til at have en kæreste, og jeg er ikke forelsket i Ida. Jeg bliver ikke nervøs, hvis hun ikke svarer på mine beskeder, og jeg er ligeglad med, om hun er sammen med andre.

Du kan læse resten af Matthias' historie i Woman nr. 204. Der får du også Mads' historie om, hvorfor han var sin kæreste utro og Anders' fortælling om, hvor træt han var af sin kæreste.

Smugkig i Woman nr. 204