Bridget Jones i Bridget Jones' Diary
ALL BY MYSELF© Miramax, Universal Pictures, StudioCanal, Working Title Films, Little Bird

13 uundgåelige ting, du kender, hvis du er sidste single i venindegruppen

Jeres gruppechat er gået fra sjove memes om alkohol til tips og tricks til altankassen

29. maj 2020 af Zenia Andine Kehlet

1. Du har ingen at tage i byen med. Dine veninder vil nemlig hellere have en aften på sofaen med kæresten end at score gratis drinks i byen.

2. Det vil du egentlig også selv, men du skal lige ud og finde personen først... og score lidt flere gratis drinks først.

3. Selvom du til tider gerne ville have en at putte med på sofaen en fredag aften, så nyder du altså ikke at skulle til kærestens moster Karens fødselsdag om lørdagen...

4. Jeres gruppechat er gået fra sjove memes om alkohol til tips og tricks til altankassen. Og du føler, at du bliver opfattet som gruppens alkoholiker, når du nu igen spørger, om de vil med i byen... Stadig uden held...

5. Dine veninder er ellevilde med at høre om alle dine eskapader. Det er dog kun dig, der bidrager med sjove historier, for de andre har ikke været på Tinder i årevis... 

6. At tjekke Tinder er efterhånden blevet en lige så fast rutine som at tjekke Instagram, når du vågner om morgenen. Og selvom du tjekkede datingappen for fem minutter siden, så tjekker du den igen... Også selvom du virkelig ikke har behov for at se flere mænd uden bluse på.

7. Dine veninder er derfor meget interesserede i din Tinderprofil. Og vil hellere end gerne swipe og finde en partner til dig. 

8. Der ryger en del flere til højre, når de swiper for dig. Når du selv er i gang, kan det næsten lyde, som om du er på vej til gymnastikopvisning: “Venstre. Venstre. Venstre.”

9. Den lille tilfredsstillelse, du oplever, når din veninde brokker sig over sin kæreste. Du vidste, at du heller ikke ville have sådan en alligevel. 

10. At modtage en bryllupsinvitation skaber frygt. Du er selvfølgelig super glad på deres vegne, men hvis du ikke finder en date, så kommer du ikke.

11. Du skal altid overveje, om du egentlig magter at tage med til familiearrangementer. For når onkel Anders (igen) spørger, om du har fundet en kæreste efter kun 10 minutter, så fortryder du straks igen.

12. Du er træt af, at både veninder og familie hele tiden spørger, hvorfor du stadig er single. Vi er i 2020. Det kunne faktisk være et bevidst valg...

13. Faktisk har du ikke noget imod at være den sidste single i venindegruppen – du har det jo skønt og nyder singlelivet – og at du kun skal tage højde for dig selv.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.